Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

28 meccs óta veretlen a bajnokcsapat

2008.05.27. 13:08 Módosítva: 2009-02-13 13:23:43
Kapcsolódók (11)
A futsalbajnokság három nyert meccsig tartó döntőjében Berettyóújfalu simán elintézte a Csömört. Huszonnyolc meccs óta veretlenek, megérdemelték a címet.

A futsalbajnokság döntőjén három nyert mérkőzésig játszottak a csapatok, a Berettyóújfalu mindent nyert. Az első meccset odahaza büntetőkkel tette el az MVFC, nem volt szép a játék, feszült hangulatban telt a rangadó, három kiállítással. A második, csömöri csatában a Berettyó háromszor állt fel vesztett állásból, fordított, 5-3-ra győzött.

A döntő harmadik, hétfői összecsapásán a vendég Csömör kezdett jobban. Az első félidő közepétől aztán az MVFC volt a kezdeményezőbb, mégis a Csömör szerzett vezetést, Nyáry góljával. A Berettyó a szünet előtt egyenlített, Nagy Tamás sarokkal szerzett gólt.

A huszonhatodik percben Angyalos találatával már a hazaiak vezettek, Gáléval lett 3-1. Kovacsics szépített, de Sáfár ismét kettőre növelte a Berettyó előnyét. A végén Nagy István, Ughy és Trencsényi (kétszer) volt eredményes, így alakult ki a 7-3-as végeredmény.

A Mezei-Vill FC megérdemelten nyerte meg a bajnokságot, huszonnyolc meccs óta veretlenek, a szakértők szerint sokkal egységesebbek, mint a néhány kiemelkedő tudású játékosára építő Csömör.

A futsal-hungary.hu információi szerint a lefújás után népünnepély kezdődött Berettyóújfaluban.

A gólkirályi címet megosztva, 27-27 találattal Nyári Gusztáv (Csömör) és Tóth Attila (Szeged) nyerte, a harmadik helyen Nagy István (Berettyóújfalu) végzett, 22-vel.