Elkapják a Barcelonát a BL-ben

2010.03.06. 09:10

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában vasárnap befejeződik az első csoportkör, a volt válogatott kézilabdázó, a Sport1 szakkommentátora, Borsos Attila mondja el, mit gondol az esélyekről.

„Az MKB Veszprém már biztosan csoportelső, de biztosan nem adják fel a lengyel Kielce otthonában. Fontos a meccs, bár általában ilyenkor a védekezés már nem annyira feszes. Mindkét csapat játékában benne van a sok lövés és a rohanás. Döntetlen körüli eredményt várok, lehet, hogy a Veszprém kikap, mert a Kielcét sok kellemetlen élmény érte, és jobban akarják a jó eredményt.”

Kolding-Barcelona: "Jó kérdés, mi lesz ennek a vége. Megkockáztatnám a hazai győzelmet. Koldingban a Kiel sem tudott nyerni, és általában nem egyszerű. A Barcelonának a csoportgyőzelme múlik rajta, de csapdába kerülhetnek, mert a dánok biztosan nagyon ráhangolódnak erre a meccsre. Ezzel biztosan jól lehet nyerni." (Borsos nem tudta, de több mint 5-szörös pénzt fizet a dánok sikere.)

Velenje-Chambery: "Abban biztos vagyok, hogy szoros lesz, és nem lesz sok gól. A franciáknak egyetlen esélyük, hogy jól védekeznek. Ha rohannak, kikapnak, és oda a továbbjutás."

A nőknél a Győrnek a norvég Larvikot kellene hazai pályán vernie, hogy a szlovéniai Ljubljanába nyugodtabban utazhasson a jövő héten.

„Konkoly Csaba biztosan nagyon felkészíti és felpörgeti csapatát a szombat kora délutáni meccsre, hiszen hat ponttal már a továbbjutás majdhogynem garantált. Nagy rohanás lesz, nem kizárt, hogy harminc gólt lő a Győr, simán el tudom képzelni. A közönségen biztosan nem múlik majd a győzelmük. A Larviknak kevésbé lesz fontos ez a meccs, mint az eddigiek, sok gól lehet itt is, 51 felett” – fogalmazott.

„A csoport másik meccsén a Lipcse nyer otthon a Ljubljana ellen, a másik csoportban a Volgográd valószínűleg megveri a román Valceát. A Hypo kikap otthon, de egy döntetlen is benne van a Viborg ellen. Az biztos jól fizet.”