Hollandia két félidőt nyer tripla pénzért

2010.06.28. 15:18

A második olyan pár jön a nyolcaddöntőkben, amelyikben két európai szereplő van, Szlovákiát senki sem várta ide, Hollandia le is zárhatja az útjukat. Hollandia-Szlovákia 16 órától élőben az Indexen.

A szorzók alapján a legsimább nyolcaddöntő a holland-szlovák. Hollandia sikere már 1,4-szeres pénzt sem ér, míg szlovák győzelemnél kilenccel kell megszoroznunk a feltett tétet. (Hétről emelkedett ennyire az elmúlt két napban.) A munkás kis csapatoknak itt szokott véget érni a vb, erre számít valamennyi fogadóiroda.

Hollandia úgy hozta eddigi csoportmeccseit, hogy 70 százaléknál egyszer sem adott többet ki magából. Szlovákia két borzasztó meccs - Új-Zéland 1-1, Paraguay 0-2 - után megverte az olaszokat, ez a 3-2-es győzelem akár lendületet is adhat. Mégsem valószínű, hogy a háromgólos Vittek és társai legyőzik a hollandokat.

Az egygólos meccs is szinte rekord összeget fizet, hiszen 3,5-szeres az oddsa. Hollandia minden csapatrészében jobb, mint Szlovákia, talán egyedül Marek Hamsik férne be.

A nyolcaddöntőkben eddig nem volt nulla gólos félidő, ha most lenne, majdnem háromszoros pénzt fizet. Ha nincs szlovák gól, 1,72-szeres a pénz.

Ha kapott gól nélkül nyernek a hollandok, 1,9-szeres a kifizetés. 2,4-szeres a nyeremény, ha Robbenék mindkét félidőben betalálnak, és ha netán mindkét félidőt meg is nyernék ezzel, máris 3,4-szeres a jutalom.

Az erőviszonyokat az pontosan tükrözi, hogy alig fizet jobban, ha félidőben még döntetlen és úgy nyer Hollandia. (3,6)

A hendikepes fogadásnál a kétgólos holland győzelem dupla pénzt hoz, a három már több mint négyszerest.