Reina 100. gól nélküli meccse lehet este

2010.12.06. 15:06

Liverpool v Aston Villa, 21.00 -- H: 1.57 D: 3.80 V: 6.50

Ez az a meccs, melynek megnyerésével a Liverpool újra képbe kerülhet.

Hét pontra csökkenhet a különbség a negyedik Manchester City és a Liverpool között, ha az esti bajnokin a sérülésektől tizedelt Aston Villát legyőzik Torresék.

Előfordulhat, hogy már Steven Gerrard is bevethető lesz, ami önmagában jelenthet egy gólt. De most nem is neki kellene döntenie, hanem a világbajnok spanyolnak – nem véletlenül az ő gólja ér legkevesebbet (1,8-as az odds) -, aki tavaly is legyőzte idegenben az akkor sokkal jobb állapotban lévő Villát.

2005-től ebben a felállásban volt legalább három gól, érdemes tehát arra tenni, hogy most is sok lesz. A három gól majdnem dupla pénzt hoz.

Az elmúlt öt évben a Villa egyszer nem lőtt gólt, akkor viszont ötöt kapott, a Pool 2009. márciusában kimagasló formában volt.

A csütörtöki EL-meccsen ügyetlenkedő Reina századik kapott gól nélküli meccsére készül, nem valószínű, hogy ez most lesz meg. Ha igen, dupla pénzt kereshetünk.

A Villa egy döntetlen (Fulham) mellett idegenben egyszer nyert (Wolves), a kiesőzóna közelébe sodródott. Tavaly ugyan nyert Liverpoolban (3-1), ez most is hatalmas bravúr lenne. A 3-1 amúgy klasszikus eredmény a párharcban, 13-szoros pénzt ér, ha ennyire nyer a Pool.