Mourinho hiúsága mindennél fontosabb

2011.04.13. 16:19

Schalke v Inter Milan, 20.45 -- 2.80 3.60 2.40

Tottenham v Real Madrid, 20.45 -- 3.10 3.60 2.20

22 gól volt eddig a Bajnokok Ligája negyeddöntőiben, ami több mint három és feles átlag, ha a Schalkén múlik, akkor ez az arány javulni fog.

Nem csak a Schalke edzője, hanem a játékosok is úgy gondolják, hogy az Inter megpróbálja a lehetetlent, ezáltal kinyílik, és Ranocchia valamint Lucio között nagy tér lehet a gólszerzésre.

Az olaszok a Bayern-meccset (2-3) emlegetik, ahol rendkívül hatékonyan játszottak, a kapu előtt gólt is szereztek. Most azonban, ha lőnek is hármat, kapniuk nem szabad, és még akkor is kiesnek (az első meccset 5-2-re nyerték a németek).

„Ezzel a csapattal nem lehet védekezni, csak támadni. Minden adott ahhoz, hogy újra sok gólt lőjünk” – értékelt Ralf Rangnick vezetőedző, aki nyilván minél tovább szeretné nyújtani veretlenségét a Schalke kispadján.

Ha hat gólt most is lőnek a csapatok, tizenegyszeres a nyeremény, ha ezúttal visszafogottak lesznek, és az Inter feladja a támadásokat, akkor egy gólszegény meccs is lehet. A nulla vagy egygólos meccs négyszeres pénzt hoz.

José Mourinho úgy érvelt, nem a rekordok megszállottja, de egészen biztos, hogy nem szeretne kikapni, még akkor sem, ha az El Clasico vár csapatára szombat este, és egy nappal kevesebbet pihenhetnek, mint a katalánok.

A Tottenham - ahogy egy ilyen csapattól elvárható - nekiront ellenfelének, ebből adódóan van is esély egy gyors gólra.

Ha viszont ez nem jön össze, könnyen elképzelhető egy békés meccs – 13-szoros pénzt ér a gól nélküli döntetlen -, hiszen a Spursnek nagyon igyekeznie kell, hogy a BL-helyet elcsípje, mert most csak ötödik a bajnokságban. A bajnokságban is rangadók várnak rá, mennek a Cityhez, a Chelsea-hez, de mindenek előtt fogadják az Arsenalt.

Ha a félidőben és a végén is döntetlen lesz, hatszoros a kifizetés, ha a Ronaldót várhatóan nélkülöző Real félidei döntetlen után nyer, 5,5-es a szorzó. Több mint háromszoros a nyeremény, ha a Real kapott gól nélkül megússza ezúttal is (az első meccset 4-0-ra nyerte a Madrid).