Guardiola? Pest? Nők? Piqué?!

2012.02.17. 16:03

Az Arsenal legendájának nem jött össze a szép búcsú és a 230. gól sem, a Milan elleni BL-nyolcaddöntőben Ibrahimovic örülhetett jobban. Egyrészt, mert 4-0-ra nyertek, másrészt gólt lőtt, két gólpasszt is adott. Ha morcos lett volna, biztos nem megy oda a meccs végén korábbi barcás csapattársához.

zlatanthierry

A svéd csatárnak még mindig fáj, hogy az egy éves barcelonai időszak nem úgy sikerült, ahogy valószínűleg ő maga és mások is várták. Nem tudjuk, milyen volt a valódi viszonya Guardiolával, a katalánok edzőjével, de az ténynek tűnik, hogy ő viselkedésben nem illett a jól idomított, gyerekkoruk óta ott futballozó, gyakorlatilag kitenyésztett Messihez, Iniestához, Piquéhez, Xavihoz. Azóta párszor már ki is derült róla, hogy jobb helyen van Milánóban.

Jó lenne, ha Henry elmondaná, mit mondott neki, addig csak találgatni tudunk: Guardiola töketlen figura Mourinhóhoz képest? Esetleg Guardiola egy szar-szemét ember, aki nem hagy piros Ferrarival begurulni a stadionba? Talán Guardiola tönkretette a pályafutásom, mert Messi mellett nem hagyott kibontakozni? Vagy elhangzott a "Hidd el, sosem csaltalak meg Piquével!" is? Vagy a "Budapesten vannak a legjobb csajok" megállapítás is, hiszen Ibrahimovic már nem egyszer járt Magyarországon a svéd válogatottal a budapesti éjszakában.

Barcelonából való távozása után azt is elmondta, tudja, hogy a Barca a legjobb csapat a Földön, de ez a mondat a legvalószínűtlenebb.

Persze valószínűleg túlgondolkozzuk, és Ibra lényegtelen, ám annál egyszerűbb, mocskosabb és szórakoztatóbb kérdéssel ugratta a franciát.