A vádolt masszőr: Szepesi megbolondult

2013.06.06. 20:05

A Spartacus masszőre, Bacsa István az RTL kamerái elé állt. Azért került az újságokba a nyugdíjas szakember, mert Szepesi Nikolett könyvében arról ír, egy törpeszerű emberke szexuálisan zaklatta és molesztálta őt.

Mivel akkor a szakmáját 1943-ban kezdő Bacsa a klubnál dolgozott, magára vette. „Meg van bolondulva” - ennyit állított Szepesiről.

Hozzátette, mindenkinek le kellett vetkőznie derékig, mert úgy képtelenség masszírozni, hogy valakin két vagy három fürdőruha legyen.

„Felhívtam az edzőt, Turi Gyurit négy vagy öt napja. Mondtam neki, ha ez igaz, akkor miért nem rúgtatok ki? Ha ezt csináltam, miért maradhattam? Azt válaszolta, nem tudott erről egyáltalán” - mondta a Fókuszban Bacsa.

Mivel Bacsa unokahúga is önmagát a masszőr áldozatának nevezte, köztük is volt egy hangos veszekedés, de ez majd csak pénteken kerül adásba.

Edina, az unokahúg az ajánlóban a szatír, nem normális, aberrált jelzőket használta. „Remélem, annyi évet fogsz szenvedni, amennyit engem molesztáltál” - egy ilyen mondat is elhangzott tőle.

Mivel Szepesi esete körülbelül 12-13 éve történt, elévült, mert a zaklatásért kiszabható maximális büntetés 10 év.

Szepesi könyvéről a kritkánk itt olvasható.