Ez a poszt a következő Percről percre része:

Éjszakai meccsek lesznek az NB I.-ben

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Konföderációs Kupát nyerő brazil futballista ezekben a percekben vesz részt a Tottenham edzőközpontjában orvosi vizsgálaton. Ha mindent rendbe találnak, ma aláírják a 17 millió fontról szóló szerződést.

  • 16-ról talált be először Szalai

    Szalai Ádám megszerezte első gólját a Schalke 04-ben egy felkészülési mérkőzésen. A 16-szoros válogatott csatár 16 méterről a jobb alsót lőtte ki, beállítva az 5-0-s végeredményt az ötödosztályú Villingen ellen.

  • A katalán Sport szerint a Barcelona vezetősége ultimátumot adott a Manchester United által csábított Thiagónak, tíz napja van eldönteni, marad-e a klubnál. A klub a keret kialakítása miatt szeretné minél hamarabb tudni, mik a játékos tervei.

  • A PSG katari tulajdonosa a Marca szerint kijelentette, nem fogja eladni a brazil hátvédet, mert a csapat egyik legfontosabb játékosa.

    A Konföderációs Kupát megnyert brazil válogatott tagja is azt mondta, jól érz magát a francia bajnokcsapatnál.

  • A 22 éves Francis Coquelin a Bundesligában szereplő Freiburg játékosa lesz a következő szezonban. Coquelin A Lavaltól kerül a londoni klub akadémiájára, majd egy évig, kölcsönben játszott a Lorientben. A Premier League-ben 21 meccsen szerepel, a BL-ben 7 találkozón lépett pályára.

  • A Daily Express információi szerint David Moyes menedzser ma bejelenti, hogy Wayne Rooney marad a Manchester Unitedben, miután a klub vezetése sikeresen megegyezett a játékos ügynökeivel.

    Spanyol lapok szerint a Barcelona nagyon szerette volna megszerezni az angol támadót, 25 millió eurót és David Villát adták volna érte a Manchesternek.

  • A Gazzetta már a napolis Cavani utódját keresi, állítólag a nyáron kinevezett új edző, Rafa Benitez listáján a Manchester City-csatár Edin Dzeko a legelső név. Ha Dzeko mégsem jönne, akkor Sztevan Jovetics lehet az érkező de a Fiorentina csatárát a Juventus is vinné.

  • Új gumikon indul a Német GP

    A gumiszállító megtiltotta a gumik megcserélését, megmondja a helyes nyomást és a kerekek dőlésszögét - így elkerülhető a defekt. A Német GP 1. szabadedzése percről percre.

  • Az olasz sportnapilap, az Il Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a Paris SG négy futballistát szerződtetne a Serie A-ból, amelyből hárman Rómában futballoznak. Az AS Romatól Daniele De Rossit és a brazil Maquinhot, a Lazioból pedig a brazil Hernanest szerződtetnék. A negyedik játékosa a Napoli legkelendőbb futballistája, Edinson Cavani. A lap szerint Cavani 55 millió euróba, De Rossi 20 millió euróba, Marquinho 15 millió euróba, míg Hernanes 25 millióba kerülne a PSG-nek.

  • cikkünk a témában: NHL

    Montrealba szerződött a Flyers-ikon

    Ahogy az nyáron lenni szokott, pörög a piac az NHL-ben. A Philadelphiából távozó Danny Briere Montrealban talált magának új otthont, két évig lesz a Canadiens hokisa. A Flyers csapatkapitánya, Claude Giroux nyolc évre hosszabbított, évi átlag 8,275 millió dolláros fizetést kap. A New Jersey hároméves szerződést hosszabbított a 37 éves Patrik Eliassal, ugyanakkor Johan Hedberget kivásárolja a szerződéséből. Az Ottawa edzőjével, Paul MacLean-nel írt alá új, hároméves megállapodást. Louis Eriksson, a svéd válogatottal világbajnok csatár Bostonba költözik, a Bruins a 2010-es 1/2-st, Tyler Seguint, valamint Rich Peverleyt és egy 2009-ben draftolt, de az NHL-ben még nem szereplő Ryan Buttont adta cserébe. Új szerződést kapott a Winnipeg kapusa, Al Montoya is. Nagy divat lett nyáron a szerzdőséből kivásárlás, aminek érhető oka, hogy a megváltozott fizetési sapka, azaz 64,3 millió dollár alá beférjenek a csapatok. Ennek mos a torontói Mihail Grabovszkij, valamint a detroiti Carlo Colaiacovo esett áldozatul. Ezen a linken folyamatosan nyomon lehet követni a szerződésből kivásárolt hokisok listáját.

  • José Mourinho érkezésével alaposan átakaluk a Chelsea kerete a következő szezonra. A hírek szerint portugál edző nem számít Demba Bára, aki az orosz Anzsi Mahacskalával tárgyal. A szenegáli mellett a nigériai John Obi Mikel is távozhat a londoni csapattól, ő Marco van Ginkel érkezésével vált feleslegessé.

  • Talán ma már eldönti a Los Angales Lakers-kosaras Dwight Howard, hogy marad-e a kaliforniai csapatban, csütörtökön még arról tájékoztatta szurkolóit, hogy gondolkodnia kell a dolgon.

    Howardnak lejár a szerződése, több csapat érdeklődik iránta, de a napokban a Lakers már Kobe Bryantet is bevetette, hogy meggyőze a játékost.

  • Hesjedal törött bordával versenyez

    Törött bordával versenyez a kerékpáros Tour de France-on a kanadai Ryder Hesjedal, a Giro d'Italia tavalyi győztese. A 32 éves kerékpáros még a múlt szombati, első szakaszon bukott, elmondása szerint állapota alig javul.

    "Mintha állandóan egy kést döfnének a mellkasomba, de a továbbiakban is harcolni fogok" - jegyezte meg a cyclingnews című szaklapnak Hesjedal.

    A Garmin első számú embere jelenleg a 14. helyen áll összetettben, hátránya 22 másodperc az éllovas dél-afrikai Daryl Impey mögött. A mezőny pénteken a 7. szakaszt teljesíti Montpellier és Albi között, a táv 205,5 kilométer. (MTI)

  • Nemzetközi szurkolói fórum szerint a Celik ultrái, a FAP MACHINE megtámadta a kispestieket a meccs után és behúztak egy drapit, amit később a rendőrök szolgáltattak vissza - írja az Ultras Liberi Facebook oldala.

    1013602 650276701667547 437681417 n
    Fotó: Ultras Liberi / Facebook
  • cikkünk a témában: NFL

    Lavinát indíthat el a Redskins átnevezése

    Ha a politikusoknak sikerül rákényszeríteni a washingtoni franchise-ára az átnevezést, az olyan hullámot indíthat el, ahol a buzgómócsingok és zsebzsarnokok akármit a nép nyakába varrhatnak.

  • Dacjuk olimpiai bajnok szeretne lenni

    Jövőre olimpiai bajnok szeretne lenni hazai jégen Pavel Dacjuk, a világ egyik legjobb jégkorongosa. Az észak-amerikai profiligában (NHL) érdekelt Detroit Red Wings orosz sztárja a nemzetközi szövetség (IIHF) honlapjának elmondta: nem tud annál nagyobb élményt, mint amikor honfitársai előtt szerepelhet olimpián.

    "Saját szurkolóink, családunk előtt játszhatunk, de nagy lesz rajtunk a nyomás. Győznünk kell, erre összpontosítunk" - mondta a 2002-ben és 2008-ban Stanley Kupa-győztes, tavaly világbajnok Dacjuk, aki július 20-án ünnepli majd 35. születésnapját.

    Az All Star-válogatott támadó most nyáron hosszabbított szerződést a Detroittal három évre 22,5 millió dollárért, majd azt követően szeretne első profi csapatába, Jekatyerinburgba visszatérni, és onnan visszavonulni. Dacjuk az NHL-ben 779 alapszakasz-mérkőzésen 767 pontot (255 gól, 512 gólpassz), a rájátszásban 140 összecsapáson 103 pontot (36, 67) gyűjtött. (MTI)

  • Az NFL-es Aaron Hernandez gyilkossági ügybe keveredett, mezeit azonnal visszavonta csapata, a New England Patriots és az NFL is, viszont az eBayen az egyik legkeresettebb ereklye lett a 81-es számú dressz.

    Az online aukciós oldalon annyit vettek már belőle, hogy a szurkolók készletei is kezdenek kifogyni, volt, aki 305 dollárt fizetett, hogy a több gyilkossággal vádolt NFL-es mezét megszerezze.

  • Angol lapok szerint a realos Higuaín már Londonban van, ma átesik az orvosi is, aztán klubrekordot jelentő 23 millió fontért az Arsenalba igazol.

    Ezzel szemben a spanyol Marca azt állítja, az argentin csatár közelebb áll ahhoz, hogy a Real Madridban maradjon.

  • Az U20-as világbajnokságon negyeddöntőre készülő spanyol válogatott edzését a valenciás Alcácer és a barcás Deulofeu szabadrúgásversenye dobta fel.

    A múlt szezonban a spanyol kettőben tizennyolc gólig jutó Deulofeut kölcsön fogja adni a Barcelona, az Everton és a Tottenham is vinné egy szezonra.

  • A múlt szezonban a Mallorcában négy meccsen védő Juan Calatayud a Videotonban folytatja pályafutását, írja az NSO.

    A 33 éves játékos korábban a Málagában, a Racing Santanderben és a Herculesben is védett. A Videoton egyelőre nem erősítette meg a hírt.

  • Nagy név érkezhet a Ferencváros futballcsapatához, ezt Orosz Pál a klub vezérigazgatója mondta a Nemzeti Sportnak. A sportvezető nevet egyelőre nem árult el, csak annyit mondott, hogy a támadó tavaly és tavalyelőtt rengeteg gólt lőtt, abban a bajnokságban ahol szerepelt.

  • Az már korábban kiderült, hogy a szombati, Raja Casablanca elleni meccset közvetíti a Sport TV, az is eldőlt, hogy szerdán is láthatják a tv-ben a szurkolók a zöld-fehéreket, akik Telkiben, 18 órától a lengyel Piast Gliwicével játszanak.

  • cikkünk a témában: NHL

    Világbajnokot igazolt a Boston Bruins

    A friss világbajnok svéd jégkorong-válogatott csatára, Loui Eriksson az észak-amerikai profiligában (NHL) idén döntős Boston Bruinshoz igazolt. A 27 éves játékos csereüzlet keretében a Dallas Starstól érkezik három fiatal tehetséggel együtt. A Boston Tyler Seguint, Rich Peverleyt - a 2011-es Stanley Kupa-győztes klub alapjátékosait -, valamint még egy hokist adott át. A Philadelphia Flyers lemondott Danny Briere játékjogáról, a csatár a Montreal Canadiensnél kötött ki. A New Jersey Devils a kétszeres bajnok cseh Patrik Eliassal hosszabbított három évre 16,5 millió dollárért. A Toronto Maple Leafs megvált a fehérorosz Mihail Grabovszkijtól, a csatár a 2009-es svájci világbajnokságon lőtt gólt a magyar válogatott ellen.

  • Ha megismétlődnek a Silverstone-ban tapasztalt gumiproblémák, akkor bojkott lesz a hétvégi hockeheimi futamon, írja az Autosport és a BBC.

    A pilótákat képviselő szervezet szerint komolyan aggódnak, ezért ha újabb defekthullám jön, akkor a saját és a pályamunkások életének védelmében félre fognak állni. Hozzátették, bíznak abban, hogy a módosításoknak köszönhetően biztonságosa versenyezhetnek majd.

  • Az MLS péntek hajnali játéknapján a Los Angeles Galaxy a Columbus Crew-t fogadta és a vendégek a 78. percben szereztek vezetést. De jöt Robbie Keane és az ír válogatott a 85. és a 92. percben lőtt büntetőjével fordított a Galaxy, amely ezzel a sikerrel a negyedik helyre jött fel a nyugati konferenciában.

    Highlights: LA Galaxy vs Columbus Crew
  • Újabb angol sztárklubbal hozták szóba a liverpoolos Suarezt, a spanyol AS információi szerint a José Mourinho által irányított Chelsea lehet az újabb jelentkező, negyvenmillió eurót adnának az uruguay-i csatárérté.

    Suarezt a Real Madrid mellett korábban már az Arsenal is csábította már, de ők azóta Higuaínnal is tárgyalnak.

  • A pénteki program 14:00 órakor kezdődik, előbb Novak Djokovics és Juan Martin Del Potro meccsel, majd ez után következik az Andy Murray–jerzy Janowicz találkozó. Djokovics és Del Potro 12. meccsé játssza egymással, a szerb vezet 8-3-ra, a Murray–Janowicz párharc 1-1-re áll.

  • A görögöknek lőtt legendás szabadrúgás, a Manchester Unitedben töltött időszak, az 1998-as világbajnokságon összeszedett piros lap, mind szerepel a legós David Beckham videóban.

  • A magyar orvos válogatott vereséget szenvedett a hazai rendezésű világbajnokság negyeddöntőjében, méghozzá a remekül játszó katalán doktoroktól. A magyar csapat így a helyosztókon folytatja, ellenfelünk pénteken Brazília lesz.

  • Uruguay és Argentína rendezze a 2030-as futball-vb-t

    Julio Grondona, az argentin szövetség (AF) elnökének közlése szerint a 2030-as, centenáriumi labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát Uruguaynak és Argentínának adná a nemzetközi szövetség (FIFA).