Amikor vége a futball bajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Július 8., hétfő:

    Sport 2

    11.00 és 16.00: Tenisz, Hungarian GP, 1. nap

    Eurosport 1

    8.45: Universiade, Evezés, női döntők, Kazany

    12.15: Universiade, Műugrás, férfi 1 m, Kazany

    14.00: Universiade, Műugrás, női torony, Kazany

    16.00: Universiade, Atlétika, Kazany

    Eurosport 2

    7.00: Universiade, Atlétika, Kazany

    13.00: Universiade, Röplabda, Algéria-Brazília, Kazany

    16.00: Universiade, Röplabda, Oroszország-Csehország, Kazany

    18.00: Universiade, Röplabda, Egyesült Államok-Oroszország, Kazany

    Digisport 1

    19.10: Vízilabda, női felkészülési mérkőzés, Magyarország-Ausztrália

  • Vasárnap és hétfő hajnalban két meccsel megkezdődött az Észak- és Közép-Amerikai térség, a CONCACAF-zóna futballbajnoksága, az Arany Kupa. Rögtön két meglepő eredménnyel, az A csoportban Kanada Martinique-től, míg a címvédő Mexikó Panamától kapott ki.

    Kanada–Martinique 0-1 (Reuperné 90.), Mexikó–Panama 1-2 (Fabián 45., ill. Torres 7., 11-esből,

  • Federer 10 év után nincs a legjobb tízben

    A brit Andy Murray közelebb került a férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb Novak Djokovicshoz azok után, hogy a wimbledoni torna vasárnapi döntőjében sikerült legyőznie legnagyobb riválisát. Djokovics előnye még így is 2950 pont.

    A spanyol David Ferrer feljött a harmadik helyre, míg honfitársa, a már a nyitó fordulóban kiesett Rafael Nadal a negyedik, míg a szintén korán, a 64 között búcsúzott svájci Roger Federer jelenleg az ötödik. A legjobb magyar - a versenyeket szervező ATP honlapja alapján - a 271. helyet elfoglaló Fucsovics Márton.

    A wimbledoni tornán szombaton első francia Marion Bartoli a 15.-ről feljött a hetedik helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet az orosz Marija Sarapova és az egy helyet visszacsúszó fehérorosz Viktorija Azarenka előtt. A tornákat szervező WTA hétfői közlése szerint egyesben a legjobb magyar Babos Tímea, aki a 115. helyről várja az e heti budapesti Hungarian Grand Prix-t. A Római Teniszakadémián szintén induló Jani Réka Luca a 312., Bukta Ágnes a 433., Lukács Vanda pedig a 728.