Amikor vége a futball bajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Tottenham ismét üzent a nagy kluboknak, hogy legnagyobb sztárjuk, Gareth Bale nem eladó, vele mutatták be a csapat új szerelését a következő szezonra.

  • A 22 éves belga Christian Benteke azt kérte a birminghami klubtól, hogy engedják el a nyáron. Az angol lapok szerint a Chelsea csaphat le a tehetséges csatárra, miután egyre inkább úgy tűnik, hogy a napolis Cavaniról lecsúsznak, az uruguay-it ma jelenthetik be a PSG-nél.

  • „Cristiano szeretne a Real Madridból visszavonuli, a Real Madrid pedig azt szeretné, hogy innen vonuljon vissza."

    Ezt Florentino Perez, a klub elnöke jelentette ki egy hétfő esti interjúban. Hozzátette, egyelőre nem hosszabbították meg a portugál sztár szerződését a nyári szünet miatt, de semmi kétség, hogy a játékos a madridi klubból megy majd nyugdíjba, mint Zidane.

    Cristiano Ronaldo nemrég azt nyilatkozta jól érzi magát a klubnál, bajnokságot és Bajnokok Ligáját akar majd nyerni a következő szezonban.

  • A Bajnokok Ligája és az Európai Liga első selejtezőjének visszavágóit rendezik a héten. A feröeri EB/Streymur idegenbeli 2-2 után fogadja az andorrai Lusitanost, míg az örmény Sirak 3-0-s előnnyel utazik a San Marino-i Tre Penne otthonában. Az EL keddi párosítása (zárójelben az első meccs eredménye): Mika–Rudar Plevlja (0-1), TPS Turku–Jeunesse d’Esch (0-2), Differdange–Laci (1-0).

  • A B csoport meccseivel folytatódott az Egyesült Államokban az Észak- és Közép-Amerikai térség futballbajnoksága. Előbb Salvador játszott 2-2-s döntetlent Trinidaddal, a salvadoriaknál pályára lépett a Kecskemétben is szerepelt Rafael Burgos. A másik meccsen Honduras 2-0-ra verte Haitit.

    El Salvador–Trinidad 2-2 (Zelaya 22., 69., ill. Daniel 11., Jones 73.). Honduras–Haiti 2-0 (R. Martínez 4., Chávez 78.)

  • Blake kiesett Newporrtban

    Az amerikai teniszező, aki 2002-ben a döntőt játszott az 520 ezres tornán, az első körben búcsúzott. A 2002-ben döntős amerikai James Blake három játszmában kikapott a vasárnap befejeződött wimbledoni viadalon a negyedik fordulóig jutó francia Adrian Mannarinótól az 519 775 dollár összdíjazású newporti, füvespályás tenisztorna hétfői nyitófordulójában.

    Eredmények, 1. forduló: Mannarino (francia)-Blake (amerikai) 6:4, 5:7, 6:1, Isner (amerikai, 2.)-Harrison (amerikai) 7:6 (7-0), 6:2, Przysiezny (lengyel)-Kozlov (amerikai) 6:3, 6:7 (9-11), 6:4

  • Július 9., kedd:

    Sport 2

    11.00 és 16.00: Tenisz, Hungarian GP, Budapest

    SportKlub

    14.50: Futsal, Cardinal Rivne - al-Naszr, Kuvait

    16.00: Futsal, Atletico Huila-Maszr Lakmakasza, Kuvait

    Eurosport 1

    14:00: Kerékpár, Tour de France, 10. szakasz

    18.00: Universiade, atlétika, Kazany

    Eurosport 2

    7.00: Universiade, atlétika, Kazany

    13.00: Universiade, röplabda, Norvégia-Brazília, Kazany

    16.00: Universiade, röplabda, Oroszország-Lengyelország, Kazany

    18.00: Universiade, röplabda, Egyesült Államok-Csehország, Kazany