Ez a poszt a következő Percről percre része:

Sportszerda

A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Edvald Boasson Hagen, a Sky csapat norvég versenyzője, aki a Tour de France 12. szakaszán kulcscsontját törte, meg szeretné nyerni a szeptember végi világbajnokságot Olaszországban. Boasson Hagen a törést követően a héten állt újra edzésbe, egyelőre csak ismerkedik a firenzei pályával. A norvég 2012-ben ezüstérmes lett a világbajnokságon.

  • Marco Verratti ügynöke szerint a Fiorentina és a Juventus is érdeklődik a PSG középpályása iránt. Verratti 2012-ben csatlakozott a francia csapathoz, amely 12 millió eurót fizetett érte a Serie B-t megnyerő Pescarának.

  • Elfogadta a skót Celtic a Queens Park Rangers ajánlatát Gary Hooperért. A 25 éves angol játékos tavaly 19 bajnoki, összesen 31 gólt szerzett csapatában, melynél 95 bajnoki meccsen 63 gólnál jár. Az egyelőre ismeretlen, hogy a QPR milyen összeget kínált a csatárért.

  • Theo Zwanziger, a FIFA végrehajtó bizottságának tagja is bírálta a FIFA döntését, hogy Katarnak adta a 2022-es világbajnokság rendezési jogát. A Német Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke szerint, ha Sepp Blatter, a FIFA elnöke megendegi, hogy télen rendezzék a tornát, az súlyosan befolyásolná az európai bajnokságok menetét. Blatter korábban kiállt a 2022-es vb nyári rendezése mellett, nemrégiben azonban meggondolta magát.

  • A kiemelt játékosok sikerrel vették szerdán a második fordulót, azaz a nyolcaddöntőt a svájci Gstaadban zajló, 410 ezer euró összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.

    Nyolcaddöntő:

    Monaco (argentin, 4.) - Garcia-Lopez (spanyol) 6:1, 6:2

    Lopez (spanyol, 5.)-Kuznyecov (orosz) 6:4, 6:3

    Juzsnyij (orosz, 6.)-Andujar (spanyol) 6:3, 4:6, 6:3