A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Csütörtök reggel kilenc órakor Balatonfüredről elrajtolt a 45. Kékszalag Laptop.hu Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásverseny mezőnye. A szervezők tájékoztatása szerint 525 hajó - fedélzetükön összesen nagyjából 2500 résztvevővel - vágott neki a légvonalban 145 kilométeres táv leküzdésének. Ez azt jelenti, hogy nem dőlt meg a részvételi rekord, 2010-ben ugyanis 623 vitorlást regisztráltak. Az indulóknak a Balatonfüred-Kenese-Siófok-Keszthely-Balatonfüred útvonalat kell teljesíteniük, a kiírás szerint szombat reggel kilencig lehet érvényesen célba érni.

  • O'Grady is bevallotta

    Két nappal azután, hogy bejelentette visszavonulását, Stuart O'Grady olimpiai és világbajnok ausztrál kerékpáros bevallotta: doppingolt az 1998-as Tour de France-on. A 39 éves bringás rajta van azon az egyelőre tizenkét nevet tartalmazó - a francia parlament illetékes bizottságának vizsgálata alapján készült - listán, amely az 1998-as "Dopping-Tour" csalóit leplezi le.

  • Szerda délután mindenben megállapodtak egymással a felek, így eldőlt, hogy a 20 esztendős Ulysse Diallo a Ferencvárosi Torna Clubban folytatja a pályafutását.

  • Tarsoly Csaba, a Győr tulajdonosa kiborult a Nemzeti Sportban, miután csapata 1-4-es összesítéssel kiesett az izraeli Maccabival szemben.

    Gyalázatosnak nevezte a teljesítményt, amit még egyszer megismételt, mert nem tudott találóbbat mondani rá. Majd a kötelező fordulatot is megtette: ennek a hozzáállásnak következményei lesznek. De majd a vezetőedző fogja eldönteni, kik, hogyan folytatják.

    Bár talán Tarsoly is tudja, ezeket a játékosokat a vezetőedző tudtával igazolták le, illetve a keretet ő erősítette meg. Pintér Attila egyébként még a hazai meccs előtt azt mondta, minden lehetőségre felkészítette csapatát.

    A visszavágón amúgy három magyar volt, vagyis az idegenlégiósok ezek után nyugodtan nevezhetőek közepes alattiaknak.

  • Először nyert a labdarúgó Libertadores Kupában, a legrangosabb dél-amerikai klubsorozatban a brazil Atletico Mineiro, a döntőben büntetőkkel győzte le a vendég paraguayi Olimpiát.

  • Brit sajtóinformációk szerint a klub mégis hajlandó megválni Luis Suareztől, igaz kicsit feljebb tornászta az árát. Aki 50 millió fontot fizet, viheti az uruguayi támadót. A legutóbbi kérő az Arsenal volt, amely ennél tízmillióval kevesebbet ajánlott.

  • A búvárúszó Kanyó Dénes lesz a magyar csapat zászlóvivője a kolumbiai Caliban rendezendő IX. világjátékok magyar idő szerint péntek hajnali megnyitóján. A nem olimpiai sportágak sajtószolgálatának csütörtöki tájékoztatása szerint a többszörös szegedi világbajnok csak úgy vállalta a megtisztelő feladatot, hogy gyakorlatilag a bevonulás után elhagyja a stadiont és visszamegy a szállására pihenni.

    "Másnap reggel nekem már selejtezőt kell úsznom, így egyszerűen nem várhatom ki a megnyitó végét"

  • A görög bajnok Olympiakosz két évre szerződtette a Málagától Javior Saviolát. A 31 éves futballista kilenc gólt rúgott az előző szezon 37 tétmeccsén.

  • Marozsán Dzsenifer, a hős

    A magyar lány góljával jutott Németország a női Európa-bajnokság döntőjébe.

  • Az észak-, és közép-amerikai zóna futballbajnokságában az elődöntőket játszották. A házigazda Egyesült Államok magabiztosan győzte le Hondurast, a másik ágon viszont óriási meglepetés született. Panama a csoportmeccsek után megint 2-1-re győzte le Mexikót, így 2005 után ismét játszhat, és megint az amerikaiakkal.

    Panama (2) VS Mexico (1) - Semifinal Copa de Oro (Resumen) - Videos de Panama
  • Az első helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska könnyedén nyert az olasz Francesca Schiavone ellen a kaliforniai Stanfordban zajló, 795 707 dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.

    Nyolcaddöntő: A. Radwanska (lengyel, 1.)-Schiavone (olasz) 6:4, 6:3, Cirstea (román, 5.)-Vandeweghe (amerikai) 6:3, 6:3, Lepchenko (amerikai, 6.)-Paszek (osztrák) 6:4, 6:4

    A hatodik helyen kiemelt amerikai Mardy Fish már a 16 közé sem jutott be a 624 ezer dollár összdíjazású atlantai férfi tenisztornán. A viadal 2010-es és 2011-es bajnoka honfitársától, Michael Russelltől kapott ki három játszmában a szerdai nyitó fordulóban.

    1. forduló (a 16 közé jutásért): Russell (amerikai)-Fish (amerikai, 6.) 4:6, 6:2, 7:5, Ebden (ausztrál)-Karlovic (horvát) 6:2-nél a horvát játékos feladta, Blake (amerikai)-Smyczek (amerikai) 7:6 (7-3), 4:6, 7:6 (7-4), Harrison (amerikai)-Falla (kolumbiai) 6:1, 6:7 (7-9), 6:2

    2. forduló: Dodig (horvát, 3.)-Berankis (litván) 6:1, 6:7 (3-7), 6:3, Hewitt (ausztrál, 7.)-Williams (amerikai) 7:6 (8-6), 6:4

  • Július 25., csütörtök:

    M1

    20.18: Labdarúgás, Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó, Budapest Honvéd-Vojvodina

    Duna

    20.25: Labdarúgás, Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó, Debreceni VSC-Strömsgodset

    SportKlub

    8.30, 10.30, 13.00, 14.15, 15.15, 16.45 és 20.00: Vitorlázás, Kékszalag 2013

    17.30: Tenisz, ATP-verseny, Umag, Horvátország

    Eurosport

    10.00 és 14.00: Vizes világbajnokság, Barcelona, műugrás, férfi 3 m

    17.30: Vizes világbajnokság, Barcelona, műugrás, női 10 m, döntő

    19.00: Vizes világbajnokság, Barcelona, női vízilabda, Ausztrália - Dél-afrikai Köztársaság

    20.00: Labdarúgás, női Eb, elődöntő

    Digisport 1

    23.00: Tenisz, WTA-torna, Stanford