Öngyilkos lett a román futball-legenda

2013.08.21. 11:39
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hét óra alatt egymillió jegyigénylés érkezett a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire, miután kedden megkezdődött a belépők értékesítése.

    A nemzetközi szövetség szerint több mint 163 ezer szurkoló küldött igénylést a 64 találkozó valamelyikére, illetve már most több jelentkező van a Sao Pauló-i nyitómeccsre és a Rio de Janeiró-i döntőre, mint ami a stadionok befogadóképessége. A két elődöntőre szintén nagy számban jelentkeztek, 39 összecsapás esetében pedig az olcsó árkategóriára van túljelentkezés - ezeket csak helyi szurkolók kaphatják.

    A jegyigénylők legkorábban októberben kapnak értesítést, miután a FIFA kisorsolta a jegytulajdonosokat a jelentkezők közül.

  • Legalább három hónapig nem léphet pályára Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal válogatott középpályása, a Premier League nyitófordulójában, az Aston Villával szemben 3-1-re elveszített szombati mérkőzésen sérült meg a bal térde.

    A keresztszalagja húzódott meg, de nem kell megműteni.

  • A francia válogatott játékos új szerződést ír alá a madridiakkal, ami 2015-ig lesz érvényes, írja a spanyol Marca. A tárgyalásokat már hónapokkal korábban megkezdték a felek.

    A csatár iránt angol és olasz klubok is érdeklődtek korábban

  • A Denver Broncos linebackerét, Von Millert hat mérkőzésre tiltotta el a liga, mert egy vizsgálaton, nem megengedett anyagot találtak a szervezetében.

    Miller szerint a teszt nem mutatott ki semmit, de hibázott, és ennek a csapata látja a kárát. Miller nagyjából nyolczázezer dollárt bukik, mert nem játszhat majd az alapszakasz első hat meccsén.

  • Egy balszélsővel mindenképpen szeretné megerősíteni keretét a Paris Saint-Germain. A Le Parisien szerint a klub elsősorban a Real Madrid argentin játékosa, Angel Di Maria és a Manchester United portugál légiósa, Nani iránt érdeklődik. Az újság úgy tudja, hogy a PSG szintén kivetette a hálóját az Ajax Amsterdam jobbszélsőjére, Ricardo van Rhijnre és a Newcastle United francia középpályására, Yohan Cabayéra.

    A PSG címvédőként két döntetlennel kezdte a francia bajnokságot.

  • A Juventus semmilyen ajánlatot nem fog elfogadni fiatal tehetségéért, a francia Paul Pogbáért. Állítólag a Chelsea és az Arsenal is Angliába vitte volna a futballistát, de a Juvetus igazgatója csak annyit mondott, felejtsék el a játékost.

  • Este tizenegytől a spanyol Szuperkupáért játszik a Barcelona és az Atletico Madrid, a spanyol lapok szerint először kezdhet Neymar a Barcában, végre láthatjuk, mit kezdenek együtt Messivel a pályán.

    Az katalánok edzője, Gerardo Martino már a keretet is kijelölte.

    Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio, Jordi Alba, Tello, Dani Alves, Song

  • A Tottenham és az Arsenal is szerződtetné a Roma játékosát, akiért 35 millió eurót adhatnak a klubok. Állítólag a Roma vezetősége már Londonba utazott, hogy tárgyaljon a Spursszel.

  • Twitteren kering a kép az Arsenal-menedzserről.

  • Továbbra is szeretné megszerezni a Unitedtől Wayne Rooneyt, mert "senki nem tiltja meg neki, hogy ajánlatokat tegyen". A Chelsea állítólag napokon belül megteszi harmadik ajánlatát is a MU-csatárért, 50 millió euró közelében lehet az összeg.

  • Szombaton és vasárnap először rendezik meg a különleges kerékpáros eseményt, a 24 óra bringát. A kiskunlacházi repülőtér kifutóján egyéniben, párban vagy csapatban próbálhatják ki magukat a résztvevők. A versenynek három különleges indulója is lesz, három világbajnok: Halápi Sándor velocipéddel a történelmi bringák versenyén kétszeres vb-győztes, Káldy Attila ultratávú triatlonos négyszer nyert vb-ken, míg Szőnyi Ferenc triatlonos tíz- és hússzoros Ironmanen volt a legjobb.

  • Három nap késéssel emlékeznek meg Gyarmati Dezsőről

    Pótolhatatlan veszteség érte a magyar nemzetet
    Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata osztozik a család, a vízilabda sport és az egész nemzet gyászában.
    Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója nemcsak a vízilabda, de a magyar sportélet örökös bajnoka is. Korának legendás alakja, több generáció példaképe, aki játékosként és szövetségi kapitányként is a világ élére vezette hazánkat, majd egész életében a magyar vízilabda és a magyar sportélet jövőjéért dolgozott. Büszkék vagyunk rá, hogy 2009-ben a hódmezővásárhelyi sportuszoda Gyarmati Dezső nevét vehette fel. A hazai és a nemzetközi vízilabda sport egyik legnagyobb alakjának távozásával pótolhatatlan veszteség érte a magyar nemzetet.

  • Hiába nem fér be a Real Madridba Iker Casillas, a spanyol szövetségi kapitány nem tervezi, hogy a válogatott meccseken változtat a kapus poszton.

  • Úgy tűnik, hogy Super Mariónak tényleg nincs lehetetlen, Balotelli ugyanis a Sports Illustrated címlapján egy medence víztükrén állva pózol.

  • Robbantott a katalán sport.es, a lap szerint Sandro Rosell és Andoni Zubizarreta arról tanácskozott a napokban, hogy meg lehet-e szerezni a Real Madrid-kapus Iker Casillast, aki Mourinho után Carlo Ancelottinál sem fért be a csapatba.

    A kapus állítólag elégedetlen a helyzetével, ám így is meredek lenne, ha az egyik legnagyobb riválishoz szerződne.

  • A Dunakeszi Kinizsi egy évre megállapodást kötött Szamosi Tamással. Szamosi egykori csapattársaival, Vincze Ottóval, Horváth Ferenccel és Lőw Zsolttal, valamint Szijjártó Péterrel államtitkárral együtt szerepel majd a futsal Nemzeti Bajnokság másodosztályában. Szamosi háromszoros magyar válogatott, kétszeres magyar bajnok, egyszeres magyar bajnoki ezüstérmes, kétszeres magyar kupagyőztes és többszörös futsalválogatott.

  • Hétvégén megtelt az eplényi Bringarénában volt a GravityHall Downhill országos bajnokság, ahol a kétszeres bajnok Liszi Attila magabiztos versenyzéssel egy év szünet után visszaszerezte magyar bajnoki címét. “Nagyon jól éreztem magam a hétvégén, a bicaj is hozta, amit elvártam tőle. Tavaly elizgultam a versenyt, idén viszont úgy mentem el, hogy ez nem ismétlődhet meg. Mindent összevetve egy remek hétvégén, versenyen vagyunk túl."

  • Írja a csakfoci az olasz tuttomercatowebre hivatkozva. A szomáliai Ayub Daud huszonhároméves középpályás, egy mérkőzést játszott a Juve felnőttcsapatában, 2011 óta a svájci másodosztályú FC Chiasso játékosa.

  • Ő jobbra fordult, én balra, aztán hipp-hopp már ott álltam útra készen, valamit még motyogtunk egymásnak, hogy majd keressük a másikat, naná, hogy keressük, tisztában voltunk vele, hogy ez volt az első és utolsó közös szexuális élményünk.

    Zárul az úszőnó újabb szexsztorija a Blikkben, aki most egy olimpikon úszóról mesélt.

  • Az idén Wimbledonban döntős Sabine Lisicki már a második fordulóban kiesett a 690 ezer dollár (154,5 millió forint) összdíjazású, keménypályás New Haven-i női tenisztornán. A német két játszmában szenvedett vereséget az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovától.


    2. forduló (a negyeddöntőbe jutásért):
    Pavljucsenkova (orosz)-Lisicki (német, 7.) 7:5, 6:3
    korábban közölt keddi eredmények:
    Vesznyina (orosz)-Kerber (német, 2.) 6:2, 6:4
    Zakopalova (cseh)-Puig (Puerto Ricó-i) 6:4, 6:1

  • A második kiemelt Andreas Seppi már a legjobb 32 között kiesett az észak-karolinai Winston-Salemben zajló, 575 ezer dollár (128,8 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán. Az olaszt a hazai Steve Johnson győzte le három szettben.

    2. forduló (a 16 közé jutásért):
    Johnson (amerikai)-Seppi (olasz, 2.) 6:7 (5-7), 6:4, 7:5
    Robredo (spanyol, 4.)-Rufin (francia) 7:6 (7-5), 4:6, 6:3
    Paire (francia, 5.)-Blake (amerikai) 7:6 (11-9), 2:6, 6:3
    Verdasco (spanyol, 7.)-Smyczek (amerikai) 3:6, 6:3, 6:3
    Melzer (osztrák, 9.)-De Bakker (holland) 7:5, 6:7 (4-7), 4:2-nél De Bakker visszalépett
    Dolgopolov (ukrán, 10.) - Gimeno-Traver (spanyol) 4:6, 6:1, 6:4
    Monfils (francia, 15.)-Pella (argentin) 6:2, 6:2

  • LABDARÚGÁS
    - Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló:
    Bajnokok ága:
    Dinamo Zagreb (horvát)-Austria Wien (osztrák) 20.45
    Ludogorec (bolgár)-FC Basel (svájci)  20.45
    Steaua Bucuresti (román)-Legia Warszawa (lengyel) 20.45
    Nem bajnokok ága:
    FC Schalke 04 (német)-PAOK Szaloniki (görög) 20.45
    Fenerbahce (török)-Arsenal (angol) 20.45

    TENISZ
    - ATP: Winston-Salem, WTA: New Haven
    - US Open, selejtező, férfiak, 1. forduló: Fucsovics Márton-Olivier Rochus (belga) 17.00

    TOTÓ
    - 5 Bajnokok Ligája-selejtező (20.45), 1 angol bajnoki (20.45), 1 finn bajnoki (17.30), 1 norvég kupa- (18.30), 1 spanyol szuperkupa (23.00) mérkőzés