2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00
Spanyolország 3
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00 ÉLŐ
Olaszország 2
Albánia 1
Ez a poszt a következő Percről percre része:

Orbán nem megy el a román-magyarra

Elkezdődtek a futballbajnokságok, de még a közepén tartunk a nagy nyári világeseményeknek. A Sportgéza percről percréjéből megtudhatja a sportvilág legfrissebb híreit, megmutatjuk a legjobb sportképeket, videókat, szinte élőben követheti a nagy átigazolási híreket. Csütörtök.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője szerint csapata támadójátéka nem olyan kreatív, mint az előző idényekben. A dortmundi csapat Pierre-Emerick Aubameyangot és Henrih Mhitarjant is leigazolta Mario Götze pótlására, ám Klopp még nem elégedett az eredményekkel annak ellenére, hogy két győzelemmel kezdték az idei Bundesligát.

  • Kedden a Sky Italia, ma a La Gazzetta dello Sport véli úgy, hogy biztos információi vannak Gareth Bale átigazolásáról. Az olasz lap úgy tudja, hogy a Real Madrid 109 millió eurót fizet a Tottenhamnek, amivel a walesi minden idők legdrágább játékosa lesz, 15 millióval drágább, mint Cristiano Ronaldo volt 2009-ben.

  • Kedden hajnalban utazik Duisburgba a kajak-kenu-válogatott az idei felnőtt gyorsasági világbajnokság helyszínére.

  • Hétfőn, a Manchester United elleni rangadó után tenne újabb ajánlatot Wayne Rooneyért José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője. A portugálnak szeptember 2-ig van ideje lezárni a transzfert, bár állítása szerint B- és C-terve is van arra az esetre, ha nem tudná leigazolni a Unitednél kegyvesztett játékost.

  • Afrikai bennfentesek gúnyolódva emlegetik Kína "stadiondiplomáciáját", amelynek keretében a hatalmas ázsiai ország eddig több mint 50 labdarúgó-stadiont épített a fekete kontinensen. A sportlétesítmények egy része teljesen fölösleges - írta a Die Welt. (MTI)

  • Marosi Katalin Megan Moulton-Levy-jal a negyeddöntőben búcsúzott a 690 ezer dollár (154,5 millió forint) összdíjazású, keménypályás New Haven-i női tenisztornán, miután nagy csatában kikapott a harmadik kiemelt Sania Mirza, Cseng Csie kettőstől.

    A csütörtök hajnalban játszott mérkőzésen a magyar, amerikai kettős az első játszmát elveszítette, a másodikat megnyerte, a döntő rövidítésben 10-8-ra maradt alul.

  • Sérülés miatt nem indul az augusztus 26-án kezdődő US Openen a világranglista-harmadik Marija Sarapova. Az orosz exbajnok a jobb vállát fájlalja. Az igazsághoz tartozik, hogy Sarapovának mostanában nem megy valami jól, a US Opent is olcsó reklámra akarta felhasználni, a nevét Sarapováról Sugarpovára kívánta változtatni a teniszverseny idejére, de edzőivel is összekülönbözött, előbb Thomas Hogstedttől, majd Jimmy Connorstól búcsúzott.

  • Karim Benzema és Angel Di Maria a két legújabb célpont az Arsenalnál, amely letett a liverpoolos Luis Suarez megszerzéséről. Nem Benzema az első realos csatár, akinél idén próbálkozik Wenger, Gonzalo Higuain azonban a Napolinál kötött ki. A franciáért készek lennének 40 millió fontot is adni, de vinnék a mindkét szélen bevethető Di Mariát is, továbbá védőt és kapust is keresnek a keretbe.

  • Eurosport

    13.00 és 19.30: Lovaglás, díjugrató Európa-bajnokság, Herning
    18.00: Gyeplabda, női Európa-bajnokság, Antwerpen
    22.00: Kerékpár, Pro Cycling Challenge, Egyesült Államok

    Eurosport 2
    14.00, 16.00 és 20.30: Gyeplabda, női Európa-bajnokság, Antwerpen

    Digisport 1
    20.00: Atlétika, Gyémánt Liga, Stockholm

    Digisport 2
    19.00: Tenisz, WTA-torna, New Haven