Visszatér a Bajnokok Ligája a Sport TV-re

2021.08.12. 11:43
A következő idénytől a Sport TV közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája és a Serie A mérkőzéseit is – adta hírül csütörtökön a csatorna.

A klubfutball csúcssorozata, a labdarúgó Bajnokok Ligája három év után tér vissza a Sport TV képernyőjére. A Sport1 és a Sport2 a csoportkörtől fordulónként összesen legalább nyolc mérkőzést tűz képernyőre a keddi és szerdai játéknapokon. Ez azt jelenti, hogy a szezon során a világ legjobb csapatait és játékosait láthatjuk majd. A BL önálló műsort is kap Csillagok között címen, amely péntekenként jelentkezik (először augusztus 20-án, 19:30-kor lesz látható a Sport1-en). Augusztus 17-18-án, illetve 24-25-én azonban már a playoffot is követhetjük, mind a négy játéknapon 2-2 mérkőzéssel, a csoportkör szeptember 14-én indul – olvasható a Sport TV honlapján.

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12 év után tér vissza a csatornához. 

A nyitó fordulóból a lehetséges 10 mérkőzésből 9 élőben lesz látható, de a tizedik is képernyőre kerül. Az első forduló előtt, szezonbeharangozóként debütál a Nyerő SzériA című műsor, amely később hétfőnként foglalja össze az itáliai stadionok eseményeit.

Új szakértők érkezését is bejelentette a tévétársaság, többek között Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó is a Sport TV csapatát erősíti majd.

A kézilabda Bajnokok Ligáját, illetve az Európa-ligát is a Sport TV közvetíti.