Az Atlanta támadóguruján halálfélelem uralkodott el a filmes tolvajtrükk után

2017.02.01. 17:47

Nem kívánjuk azokat a perceket senkinek, amit Kyle Shanahannek, az Atlanta Falcons támadókoordinátorának kellett átélnie még hétfőn, amikor kiderült, hogy eltűnt a hátizsákja, benne a vasárnapi Super Bowlra kitalált teljes stratégiával.

Ne maradjon le semmiről!

Egy tévétársaságnak – nem meglepő módon – sikerült elkapnia azt a pillanatot, amikor Shanahan az újságírókkal való beszélgetést befejezve felfedezte, hogy a táskája nincs ott, ahol hagyta. A halálfélelem Shanahan arcán nem véletlen, hat nappal a Super Bowl előtt elhagyni a stratégiát óriási égés, veszteség, és a meccsen akár még nagyobb kudarc lehetett volna.

A dolognak viszont szerencsés vége lett, nagyjából fél óra múlva egy San Franciscó-i újságíró, Art Spander jelentkezett, hogy véletlenül összekeverte a két táskát, és Shanahanét vitte el a sajátja előtt. Mint Spander mondta, elsőre ő is óriási pánikba esett, azt ugyanis nem nézte, mi van a táskában, csak azon aggódott, hogy nincs meg a laptopja.

Spander rutinos Super Bowl-résztvevő, negyvenedszer lesz ott újságíróként az NFL döntőjén, de hasonló még nem esett meg vele.

Amikor hétfőn elterjedt, hogy eltűnt az alapszakasz legeredményesebb támadójátékát kiötlő Shanahan táskája a playbookkal, sokan azonnal a Falcons botrányos múltú ellenfelére, a Patriotsra mutogattak, azt sejtve, hogy újra csalással próbálkozik Bill Belichick. Mint kiderült, erről szó sem volt, sőt kedden a Falcons vezetőedzője, Dan Quinn még viccelődött is az előző napi horroron az újságírókkal, azt mondta, Shanahan direkt egy kamuplaybookot hagyott el, hogy ezzel vezesse félre az ellenfelet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?