Divat lett trollkodni a Super Bowl-gyűrűvel

2018.06.15. 14:14

A 2017-es Super Bowl-győzelem után a New England Patriots méregdrága trollkodásra használta a bajnoki győzelemért kapott gyűrűt, amire 283 gyémántot pakoltattak, arra utalva, hogy 28-3-as hátrányból fordítottak az Atlanta Falcons ellen a döntőben.

A trollkodásba most a Philadelphia Eagles is bekapcsolódott, ráadásul egyből két apró elemmel, amellett ugyanis, hogy 127 gyémántot tetettek a gyűrű oldalára, a belső felébe még egy kutyafejet is belegravíroztattak.

Ne maradjon le semmiről!

De mire is utalnak ezekkel?

Kezdjük a 127 gyémánttal: ez három mezszám együttes értéke, a 88-asé, a 30-asé és a 9-esé, az elkapó Trey Burton, a futójátékos Corey Clement és az irányító Nick Foles hozta össze ugyanis a csapat trükkjátékból születő touchdownját, amit Philly Special névre kereszteltek.

Főleg, hogy már maga a játékhívás is trollkodás volt, a Patriots korábban elrontott hasonló trükkjátékát ismételték meg, csak amíg a New Englandnél sikertelen passz, addig náluk előnyt növelő touchdown lett a vége.

Felkerült az Eagles playoffmenetelése óta philadelphiai jelképpé váló kutyamaszk mása is a gyűrűre: a kezdő irányító Carson Wentz sérülése miatt ugyanis sokan lesajnálták a Nick Folesszal felálló csapatot, és minden rájátszásmeccsükön esélytelenként (angolul underdog, innen a kutya) tekintettek rájuk, ezért kezdtek a játékosok kutyamaszkban ünnepleni a győzelmeik után.

A gyűrű egyébként 10 karátos fehéraranyból készült, összesen 219 gyémánt és 17 zöld zafír van rajta, hogy az Eagles zöld, ezüst színeiben pompázzon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?