Távozik a sztárelkapó, visszatér a Tebow-mánia

julio
2021.05.25. 09:12
Hétfőn újra robbant az átigazolási bombahír az NFL-ben, Julio Jones Shannon Sharpe-ék műsorában jelentette be, hogy elhagyja az Atlanta Falconst.

Az Undisputed című műsorban hívták fel a liga sztárelkapóját, aki arra a kérdésre, hogy marad-e Atlantában, azt felelte, hogy távozik onnan, majd a felvetett kérdésre gyorsan kizárta a Dallas Cowboyst a lehetséges új csapatok közül, mondván: olyan csapathoz szeretne menni, ahol van esélye bajnoki címet nyerni.

Továbbra is terítéken van Aaron Rodgers esetleges klubváltása is, a Green Bay Packers irányítója egyértelműen nem elégedett helyzetével az együttesnél, ennek pedig most azzal adott hangot, hogy nem jelent meg az önkéntes edzőtáborban, ami nem jellemző az előző idény legértékesebb játékosának megválasztott passzmesterre.

Hozzá hasonlóan Deshaun Watson lehetséges távozása is a levegőben lóg, a Houston Texans játékosa sem jelent meg a klub létesítményében, és továbbra is az elcserélését akarja elérni.

Végül ejtsünk szót egy korábbi NFL-irányítóról! A Denver Broncost anno rájátszásba vezető, ott a Pittsburgh Steelerst búcsúztató Tim Tebow kilenc év után tér vissza a ligába, a baseballozástól visszavonuló sportoló új poszton, tight endként próbál meg érvényesülni korábbi egyetemi edzőjénél, Urban Meyernél, aki idén vette át az 1/1-es Jacksonville Jaguars irányítását.

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2021-es idényét?

(Borítókép: Nem Julio Jones remek elkapásain múlt, hogy nem lett anno Super Bowl-győztes a Falcons – Bob Levey/Getty Images)