Elképesztő ajánlatot kapott a korábban nagy port kavaró Colin Kaepernick

2024.08.15. 06:23
Nyolc év után újra visszatérhet az amerikai futball világába Colin Kaepernick, aki azzal váltott ki nagy vitát, hogy 2016-ban letérdelt a himnusz alatt. Most edzőként folytathatja karrierjét, nem is akárhol.

Colin Kaepernicknek szenzációs ajánlatot tettek az NFL-be való visszatérésre, de nem irányítóként, hanem edzőként – írja a The Daily Mail.

A Los Angeles Chargers vezetőedzője, Jim Harbaugh elárulta, hogy szeretné a San Francisco 49ers egykori sztárját a stábjában tudni, Kaepernick pedig mérlegeli az ajánlatát.

A 36 éves játékos nyolc éve nem játszott az NFL-ben, amióta letérdelt a nemzeti himnusz alatt, és országos vitát váltott ki. Kaepernick továbbra is eltökélt abban, hogy visszatérjen a ligába, az irányító a Sky Sportsnak azt nyilatkozta, hogy már csak rá kell vennie valamelyik csapattulajdonost, hogy megnyíljon.

Harbaugh – aki 2011 és 2014 között Kaepernick edzője volt a 49ersnél – felajánlotta a 36 éves játékosnak az NFL-be való visszatérés útját. A Chargers edzője elárulta, hogy először nem sokkal azután beszélt Kaepernickkel egy szerepvállalásról, hogy januárban csatlakozott a Los Angeleshez.

Beszéltünk róla egy kicsit, fontolgatja a dolgot. Nem volt az országon kívül. Azt mondta, hogy majd jelentkezik nálam. Azóta nem vettük fel újra a kapcsolatot. Ez az év elején volt

– mondta az LA Chargers edzője, hozzátette, hogy ha valaha is ezt az utat választaná, akkor hatalmas edző lenne belőle.