Hamed

2000.04.28. 20:31
A Herceg következő ellenfelének személye a kívánságműsor és a kamarillapolitika aktuális fordulatainak megfelelően változik. Tény, hogy Kokó is kihívta, és most már ő a WBO hivatalos Hamed kihívója, egy Hamed-meccs azonban jóval bonyolultabb műsorszám.
Hamed edz
Az egyik lehetséges ellenfél a Junior Jones - Paul Ingle összecsapás győztese (lehet). Hamed tavaly kiütötte Ingle-t, de legalább szép meccs volt - ez sem Cezar Soto, sem a Vuyani Bungu elleniről nem volt elmondható. Ingle az IBF világbajnoki övének birtokosa, márpedig ez Hamednek is köllene. Egyszer Ingle már kis híján bokszolt Kokóval, Európa-bajnoki övért, de akkor Hamedet választotta - hogy mennyi helyet foglalnak Ingle ruhásszekrényében a különböző bajnoki övek, maradjon az ő titka. A történések pedig lassan pehelysúlyú profiboksz-szappanoperáért kiáltanak: Julcsi szereti Gézát, Endre üzleti útra megy. Hamed játszhatna a WBA-bajnok Fred Norwood ellen is, ami megint csak nem tűnik hülyeségnek, de a Hamed-csapat szerint az HBO egyszerűen rosszul van Norwood-tól; attól tartanak, ronda meccs lenne, márpedig az HBO-ra a színvonalas szórtakoztatásért fizet elő a néző. És nem azért a kocsmai jellegű taszigálódásért, amit Cezar Sotóval műveltek.

Ami a magyarság számára érdekes: Kokó már emberszámba vett kihívó Naseem Hamed menedzsmentjében. A Kokó-Hamed azonban egyelőre nem jön össze. A Herceg szerződése szerint ugyanis legközelebb a Madison Square Gardenben kell bokszolnia, Kokó viszont ,,nem név" Amerikában.