Szilvia
5 °C
16 °C

Az év legvéresebb bokszmeccsén be kellett dobni a törölközőt

2018.07.01. 12:33

Az év egyik legjobb, de mindenképpen a legvéresebb meccsét vívta egymással két váltósúlyú bunyós szombat éjjel Oklahoma Cityben. Az ausztrál Lenny Zappavigna és az amerikai Alex Saucedo az abszolút bevállalós, nyílt bunyót választotta, teljesen szétverték egymást. Végül a hetedik menetben Zappavigna technikai KO-val nyert.

A meccs a negyedik menetben lett igazán látványos, amikor Zappavigna teljesen felpörgött és bokszzsákot próbált csinálni az ellenfeléből. Az abszolút nyílt pofozkodásban folyamatosan küldte a sorozatokat Saucedo fejére, aki igazán keményen állt a pofonokat. Zappavigna is kapott néhány ütést, fel is repedt a szemöldöke, amiből folyni kezdett a vér. Ezt a menetet máris a év legjobbjai között emlegetik.

Az ausztrál sebe ellenére folytatta, de Saucedo igyekezett kihasználni ezt a sérülést, a bal szemöldökére próbálta bevinni az ütéseket. Zappavigna alig látott a szemébe folyó vértől, végül a szorítójából a hetedik menetben dobták be a törölközőt. Már addig sem sok értelme volt a mészárlásnak. (Erős idegzetűek itt nézhetik meg, milyen szörnyű állapotba került Zappavigna.)

A vér mindenhová odafröccsent, a ring padlója oda lett, a bokszolók testét is beborította, de még a közvetívés kamerája is került. Ahogy az egyik szakértő megjegyezte, az első sorokban ülő nézőknek esőkabátokat kellett volna osztani, hogy tiszták maradjanak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?