Fiút szült a legjobb Forma-1-es barátnő

2008.11.25. 15:24
Az Index-olvasók kedvence, Karen Minier és vőlegénye, David Coulthard egy híres versenypályáról nevezte el gyerekét.

Pénteken megszületett a szezon végén a Forma-1-től visszavonult David Coulthard első gyermeke, akinek édesanyja az olvasóink szerint legcsinosabb pilótabarátnő, Karen Minier.

A fiú a vártnál három héttel korábban, 2800 grammal jött a világra, szülei Daytonnak nevezték el. Állítják, nem a híres amerikai versenypálya, Daytona után, de az szempont volt, hogy ő is viselhesse apja becenévvé vált monogramját, a DC-t.

”Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy 15 éven át a Forma-1-ben indulhattam, már csak arról álmodtam, hogy legyen egy fiam. Semmi sem hasonlítható a születéséhez, a 13 futamgyőzelmem már teljesen lényegtelennek tűnik” – nyilatkozta a The Herald című lapnak a 37 éves Coulthard.

coulthard

A skót expilóta biztos benne, utódja továbbviszi nevét az autósportban. ”2028-ban fogja leigazolni a Ferrari” – viccelt nem sokkal születése előtt.

Dayton és mamája is jól van, már haza is engedték őket Brüsszel melletti otthonukba. A papa a következő évben többször magukra hagyja őket, mert márciustól a BBC F1-es közvetítéseinek egyik szakkommentátora lesz, így el kell utaznia az összes nagydíjra.

Arról nem tudni, hogy az egyelőre menyasszony Minier-vel szakítanak-e időt az esküvőre.