Ivó, Milán
EUR 384,51 Ft
USD 362,83 Ft
5 °C
26 °C

Infrastruktúra nincs, de versenyezni jó lesz

2010.10.14. 09:32
A dél-koreai Forma-1-es pálya átment az ellenőrzésen, nincs már akadálya a jövő hétvégi futamnak. A környezet olyan, mint építkezések után általában, de a létesítmény a célnak már megfelel.

Átvette kedden a dél-koreai Forma-1-es pályát a FIA-ellenőr Charlie Whiting, így nincs akadálya, hogy jövő hét végén megrendezzék rajta az első F1-futamot.

A Szöultól 320 kilométerre délre, a tengerparttól nem messze található létesítmény az utolsó pillanatra készül el, az aszfalt felső rétegét csak néhány napja rakták le.

A környezet kopár, olyan, mint általában az építkezéseken, de ez maximum az összhatást zavarhatja. "Az infrastruktúra gyenge lehet, de mi versenyezni megyünk" - nyilatkozta az Autosportnak Ross Brawn Mercedes-csapatfőnök.

Jeongam tartomány 5621 méteres pályáján az első edzés október 22-én lesz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!