Vettel és Hamilton ismét széttrollkodta a dobogót

2013.08.27. 11:49

Az F1 egyik legviccesebb díjátadása volt, amikor tavaly Abu-Dzabiban, Kimi Raikkönen győzelme után a nyertes és Sebastian Vettel széttrollkodta a dobogós interjúkat, káromkodtak a riporter David Coulthardnak, a német leöntötte a fejét pezsgővel.

A skótot vasárnap, Spában újra felkérték, kérdezzen a győztesektől, pechjére Vettel megint ott volt, nyertesként vett részt a ceremónián. Nem beszélt csúnyán, de aztán újra hülyét csinált a haverjából: elkezdte locsolni pezsgővel, miközben ő Fernando Alonsót faggatta, ráadásul most Lewis Hamilton is csatlakozott hozzá, jól szembefröcskölte közvetlen közelről.

Vettel & Hamilton Sprays Champagne on Coulthard during Podium Interview

"Köszi, srácok, már el is felejtettem, milyen, ha folyik a pezsgő a szememből" - igyekezett elviccelni Coulthard, de látszott, azért nem élvezi a helyzetet.

A pár éve visszavonult pilótát nem veszik komolyan a jelenlegi F1-esek, mindannyiuk barátja, versenyeztek együtt. Vettel kifejezetten jóban van vele, emlékezetes a két évvel ezelőtti Coulthard-születésnap is, amikor élő adásban a háromszoros bajnok poénból az arcán kente szét a szülinapi tortáját.