Ivó, Milán
EUR 384,66 Ft
USD 363,19 Ft
5 °C
26 °C

Kimi Raikkönen koreai indulása kérdéses

2013.09.30. 10:17

Továbbra is bajlódik Kimi Raikkönen, aki több mint egy hete, Szingapúrban sajgó hátával lett harmadik a futamon. Múlt szombaton, az időmérő előtt majdnem feladta a fájdalom miatt, csak 13.-nak kvalifikált, ám másnap ügyes taktikával és remek tempóval feljött.

Hétvégén arról beszélt, nem tudja, Dél-Koreában mi lesz.

"Jobb, mint szombaton volt Szingapúrban, amikor tényleg nem éreztem túl kellemesen magam. A lényeg, hogy képes voltam versenyezni, és nagyszerűen ment, összejött a dobogó. Nem először van ilyen problémám, rég óta szenvedek a hátammal. Pénteken Koreában meglátjuk, hogy érzem magam, csak a pályán derül majd ki, tudok-e vezetni" - idézte a finnt az Autosport.

A Koreai GP szabadedzésein próbálja tehát ki magát, ám mivel legutóbb is a második napon jöttek elő a gondok, szereplése végig kérdéses lehet.

Raikkönen 2001-ben, egy nagy tesztbalesetben ütötte meg a hátát, azóta szenved vele. A Sauberrel Magny-Cours-ban bukott, a kocsi farával csapódott a gumifalnak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!