Emma
-2 °C
6 °C

Másik felvétel is lehet Schumacher eséséről

2014.01.05. 08:46

A Der Spiegel információi szerint a Michael Schumacher sisakjára rögzített kamera felvételei mellett lehet egy másik film is, ami a tragikus balesetről készült – egy német síelő véletlenül rögzíthette az esetet.

A 35 éves férfi, aki maga jelentkezett a felvétellel, kulcsfontosságú lehet a december 29-i baleset rekonstruálásában. A német turista pár méterre állt csak attól a helytől, ahol Schumacher a sípályák közötti sziklás területen elesett – éppen barátnőjét kamerázta telefonjával, ahogy az síelt. Ennek a felvételnek a hátterében látható a Schumacher-baleset.

A férfi pénteken jelentkezett a német lapnál és azt állítja, hogy felvétel elmosódott hátterében látható baleset Schumacheré volt, és hogy a hétszeres F1-világbajnok éppen lassított, nem mehetett többel, mint 20 km/h. A felvételt a férfi a vizsgálatot folytató ügyész rendelkezésére bocsátaná.

A hír alátámasztja Sabine Kehm állításait, Schumacher ügynöke szerint a kómában fekvő bajnok nem ment gyorsan, hiszen a baleset helyszínétől nem messze egy elcsúszott társának segített.

Korábban az angol The Timesban jelentek meg olyan feltételezések, hogy Schumachernek legalább 100 km/h-val kellett a sziklának csapódnia ahhoz, hogy a sisakja darabokra törjön.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport