Miklós
5 °C
12 °C

Schumacher már leküzdötte a nehezét

2014.07.17. 16:15

A 2014-es Forma-1-es Német Nagydíj programfüzetében megjelent levélben köszönte meg Corinna Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael felesége a szurkolók támogatását az elmúlt hét és fél hónapért.

„Ez az üzenet mindenkinek szól, aki figyelemmel kísérte Michael karrierjét és az elmúlt hét hónapban, a pályán kívüli eseményeknél támogatta őt. A Német Nagydíj nagyszerű lehetőséget ad számomra, hogy mindenkinek megköszönjem a jókívánságokat és a pozitív energiát, amit Michaelnek küldtek.

A szimpátia, melyet tanúsítottak, levett minket a lábunkról. Jó tudni, hogy közösen vészeltük át a legnehezebb időszakot. Most egy hosszabb idejű fázis következik majd, de bízunk benne, hogy az idő Michaelt segíti majd ebben a harcban. Addig is mindenki számára a legjobbakat kívánom.

A legnehezebb részen már túl vagyunk, vége a nagy küzdelemnek” – írta levelében Corinna Schumacher.

Michael Schumacher még tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet, amely után hat hónapig volt kómában a grenoble-i klinikán. Hivatalosan június közepén jelentették be, hogy felébredt, utána egy svájci magánklinikára szállították át, vélhetően Lausanne-ba, ahol jelenleg is tart rehabilitációja.