Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Vettel pikírtkedett és káromkodott, ahogy szokott

2015.07.03. 11:46

Megszólta Bernie Ecclestone pár hete Nico Rosberggel együtt Sebastian Vettelt is, hogy unalmasak, nem promótálják rendesen a Forma-1-et a pályán kívül. A hétvégén Silverstone-ban versenyez az F1, és a Daily Mail tudósítója többek között erről is megkérdezte a négyszeres bajnokot.

"Unalmas, nagyon unalmas az életem a pályáktól távol, normális srác vagyok, élvezem az időjárást, takarítgatok, ami jön, csak próbálok önmagam lenni" - pikírtkedett Vettel.

Elmondta a véleményét Ecclestone kritikájáról is, őszintén. "Az emberek látni akarnak minket valaminek, aztán meg ha magunkat adjuk, sírnak. Sajnos nem a Prost-Piquet-Lauda-Senna-generációba születtem, akiknek nem kellett hallgatniuk ezt a szart. Ha nekik megmondták, mit csináljanak, elküldtek a picsába" - mondta a 28 éves klasszis, hozzámutatva a V-jelet ujjaival.Arról is kérdezték, mit kedvel Angliában: "A humorukat. Ki a fene szeretné az itteni időjárást meg a kaját!"

Ebből is látszik, Vettel egyáltalán nem az a mama kedvence, aminek hiszik, ezt mégsem sikerül lemosnia magáról, valószínűleg kölyökképe miatt. Sőt, ő a legpiszkosabb szájú, ha angolul nyilatkozik a nem tévés sajtótájékoztatókon, egy-két fuck és shit nem hogy becsúszik, hanem fix része a szövegének.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!