Natália
1 °C
7 °C

Kiszivárgott egy kép az új Toro Rossóról

2018.02.21. 14:25

Papíron a Toro Rossót és a Force Indiát láthatjuk majd utolsóként a 2018-as Forma-1-autók közül, hiszen mindkét csapat február 26-án reggel, a barcelonai négynapos teszt kezdetén mutatja majd be az idei kocsiját.

rJc8LYLia -jJbZ3pzEl1YEOolgYx22zQyceirscX5g

A Toro Rosso viszont az olaszországi Misanóban már szerdán pályára küldte az új gépet, amiről annak rendje szerint ki is szivárgott egy kép.

A csapat csak hangokkal, illetve takarásból készített videókkal jelezte, hogy a Toro Rosso-Honda készen áll a bevetésre, de nem sokkal később Redditen és Twitteren előkerült egy új, nem sok mindent mutató kép az STR13-ról.

Mivel hátulról, esőben készült, túl sok részletet nem látni rajta, csak azt, hogy a festése nagyjából a tavalyi mintáéval egyezik meg, illetve hogy ez is színre fúj, kék Glóriával érkezik majd.

A Force India bejelentése is hivatalos lett, eddig csak gyanítani lehetett, hogy 26-án reggel mutatják be a kocsit (és fedik fel a csapat új nevét), de közben Twitteren ezt meg is erősítették.

A szivárgás után persze már nem volt értelme a titkolózásnak, a csapat mutatott egy valamivel jobb képet is a kocsiról:

Sorrendben február 22-én a Ferrari és a Mercedes, majd 23-án a McLaren tart bemutatót, utána jön a Toro Rosso és a Force India 26-án. A Haas, a Williams és a Red Bull, a Sauber és a Renault már felfedte a kocsit, vagy legalábbis annak számítógépes modellképét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?