Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megható ajándékot kapott egy vak Forma-1-rajongó

2018.05.20. 15:29

Megható ajándékot kapott egy látássérült Forma-1-rajongó a Spanyol Nagydíjon. Charaf-Eddin Ait-Talest Baumgarnter Zsolt vitte el körözni egy kétüléses kocsiban.

Charaf már gyerekként lelkesedett a Forma-1-ért, de húszéves korától folyamatosan romlani kezdett a látása, így már máshogy követi a versenyeket. A róla készült videóban arról beszélt, hogy csak hallgatva is sok információt kaphat a versenyről.

A fizioterapeutaként dolgozó férfi elhivatott rajongó, elárulta, hogy csütörtökön már abbahagyja a munkát, hogy tudja követni a pénteki sajtótájékoztatókat. Egyik példaképének Michael Schumachert tartja, aki silverstone-i balesete után erősebben tért vissza. 

Charaf az interjú készítése közben még nem tudta, hogy mi vár rá, ott közölték vele, hogy félórán belül beülhet a Minardi kétüléses kocsijába. Az autót az egykor az F1-ben versenyző Baumgartner Zsolt mutatta be. Charaf teljesen meghatódott az ajándéktól, sírva fakadt, miután kiszállt a száguldozás után.

(A videót először a Hvg.hu-n láttuk.)