Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csak beparáztatta Ricciardót a főnöke

2018.06.08. 11:17

Megoldást talált a hibás alkatrészre a Red Bull Racing, így nem kell rajtbüntetéssel indulnia monacói győztes pilótájának, Daniel Ricciardónak.

A hét elején az RBR technikai főnöke, Adrien Newey nyilatkozta, hogy az ausztrál kocsijában teljesen tönkrement az MGU-K, vagyis az egyik energia-visszanyerő rendszer, és mivel ez már a második volt neki a szezonban, újabbat kell beszerelni, ami legalább 10 hely büntetéssel jár. (Csak kettőt lehet felhasználni évente.)

A hétvégi kanadai futam előtti csütörtökön viszont maga Ricciardo árulta el az Autosportnak, hogy sikerült az első idei ilyen alkatrészüket megjavítani, amit visszatesznek Montrealra, és ha rendben van a versenyig, elmarad a visszasorolás.

A pilóta elmondta, mivel jó passzban van, a pálya is fekszik neki - 2014-ben itt nyert először -, megpróbálják egy futammal elodázni a cserét, vagyis a következő, Francia GP-t kell majd hátrébbról kezdenie - ha minden jól megy.

A Kanadai Nagydíj első időmérője péntek délután négykor kezdődik magyar idő szerint, a második este nyolckor. Az időmérő szombat este nyolckor lesz, a rajt vasárnap 20 óra 10 perckor.