Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Esteban Ocon majdnem belerohant az egyik bóklászó McLarenbe

2018.07.21. 09:54

A nem túl eseménydús pénteki szabadedzésen akadt össze kis híján Esteban Ocon és a Stoffel Vandoorne, csak a francia versenyző remek reflexeinek köszönhető, hogy nem lett hatalmas baleset a dologból. A remek napot záró Max Verstappen pedig az egyik szerelőjét ijesztette meg egy kicsit. 

A McLaren az első és a második szabadedzésen már önmagához képest is sokszor nagyon lassú volt, ahogy a különböző javításokat és beállításokat tesztelték. Ráadásul a többiekre sem mindig sikerült figyelni: Vandoorne volt nagyon rossz helyen nagyon lassú, amikor nagy tempóval érkező Esteban Ocon majdnem telibe találta hátulról.

On a boiling hot Friday, @svandoorne feels the heat from @estebanocon during FP2 . . . #GermanGP 🇩🇪 #Formula1 #F1

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés,

Max Verstappennek is volt egy kissé balesetveszélyes jelenete pénteken, amikor a boxban elmérte a féktávot és majdnem elütötte az egyik szerelőjét. 

A harmadik szabadedzés ma délben, az időmérő pedig 15.00-kor kezdődik.