Michael Schumacher állapotáról beszélt az F1-es legenda testvére

2023.11.04. 06:57
A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher testvére, Ralf Schumacher nemrég interjút adott a német Bunte magazinnak, amiben a bátyja síbalesete is szóba került.

A hatszoros F1-es futamgyőztes Ralf Schumacher szűkszavúan beszélt a családját ért megpróbáltatásokról – írja a New York Post.

Sajnos az élet olykor nem igazságos. El kell ezt fogadnunk

– mondta a Williams korábbi versenyzője, amikor Michael Schumacher síbalesetére terelődött a szó.

„Ha valaki a családból a tanácsomat kéri, számíthat rám. De a saját útjukat járják. Ha látom a gyermekeit, Gina-Mariát és Micket, mosolyog a szívem” – tette hozzá Ralf Schumacher.

Michael Schumacher felesége, Corinna olyannyira óvja férje magánéletét, hogy csak a közvetlen családtagok és a legközelebbi barátok vannak tisztában a Ferrari-legenda egészségi állapotával.

Mint ismert, Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet. Azóta a nyilvánosság elől teljesen elzárva él, családja pedig semmilyen információt nem oszt meg az állapotáról. A sportlegenda közeli hozzátartozói többször kérték az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben a hétszeres világbajnok magánéletét.

Felesége, Corinna a 2021-ben  Schumacherről  készült Netflix-dokumentumfilmben csak annyit mondott férjéről, hogy a balesete óta „más, de itt van”.