Mátyás
-6 °C
1 °C
Gyorskorcsolya
Percről Percre

Tizennégyezer jegy kelt el a Bayern vendégjátékára

2004.05.13. 14:35
A hétvégi Stuttgart elleni rangadó után legerősebb csapatával lép fel a Bayern München labdarúgó csapata a Győr elleni keddi meccsen. A Bundesliga második helyén álló müncheniek huszonhat év után játszanak újra Magyarországon.
Egy eredeti Bayern München mezt kap ajándékba mindenki, aki jegyet vált a német sztárcsapat Győri ETO elleni május 18-i labdarúgó-mérkőzésére - jelentették be csütörtökön az ETO FC és az Audi Motor Hungária Kft. közös sajtótájékoztatóján.

Kahn, Ze Roberto, Ballack, Lizarazu, Makaay is a pályán

Lőre Péter, az Audi Hungária Motor Kft. kommunikációs vezetője elmondta: a cég és a T-Mobile ajándékaként a 21 000 mezt a stadionba érkezéskor vehetik át a jegytulajdonosok. (A mezek ára húszezer forintra tehető.)

Megerősítette: a Bayern München legjobb csapatával érkezik Győrbe és az összes sztár - Kahn, Ze Roberto, Ballack, Lizarazu, Makaay - pályára lép a mérkőzésen. A klub vezetői közül Franz Beckenbauer elnök, Karl-Heinz Rummenigge elnökhelyettes és Uli Hoeness menedzser is az együttessel érkezik.

Beckenbauer adja át a nyereményeket

Az Audi több meglepetést tartogat a mérkőzésre kilátogatóknak, így a szünetben Franz Beckenbauer a Bayern sztárjai által dedikált mezeket sorsol ki a nézők között, és a nyertesek személyesen a "Császártól" vehetik át a nyereményüket.

Jelen állás szerint a találkozón részt vesz Edmund Stoiber bajor, és Medgyessy Péter magyar miniszterelnök, a magyar kormány, valamint a hazai politikai elit több tagja is. Várhatóan Lothar Matthäus szövetségi kapitány is ott lesz korábbi csapatának vendégjátékán. Az összecsapást osztrák játékvezetői hármas irányítja.

Megerősítik a kritikus állapotú lelátókat

Klement Tibor, a bajnokság tizedik helyén álló ETO ügyvezetője elmondta: csütörtökön a stadionban megkezdődött a kritikus állapotú lelátók megerősítése, ezzel egyidejűleg újabb 7000 jegy árusítására kerül sor az ETO-stadionban, illetve a Quaestor Rt. vidéki irodáiban. Már elfogyott 14 000 belépő, így telt ház várható. Az álló helyekre három, az ülőkre kilencezer forintba kerülnek a tikettek.

A hatkor kezdődő mérkőzést tűzijáték zárja.