Eleonóra
-1 °C
2 °C
Jégkorong
Percről Percre

Balesetben halt meg egy pécsi labdarúgó

2005.06.02. 19:30
Autóbalesetben életét vesztette Notheisz Zoltán, a Pécsi futballcsapat fiatal labdarúgója. A focista Szabadkáról tartott hazafelé, amikor Csávoly belterületén áttérve a szemközti sávba egy teherautóval ütközött.
Halálos autóbalesetet szenvedett Notheisz Zoltán, az Arany Ászok Ligában tizedik helyen végzett Pécsi MFC labdarúgója.

#alt#
Notheisz Zoltán (Forrás: pmfc.hu)
A mecsekaljai klub huszonegy éves, saját nevelésű futballistája Szabadkáról hazafelé tartott, amikor Csávoly belterületén átsodródott a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy teherautóval. A fiatal játékos a helyszínen életét vesztette, vele utazó barátját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Notheisz összesen kilencszer szerepelt az élvonalban, az utóbbi szezonban összesen százhat percet töltött a pályán. Első élvonalbeli találkozóját 2004. május 2-án játszotta, akkor kezdő ember volt, és a lefújás előtt nyolc perccel hagyta el a játékteret.

A PMFC hivatalos intenetes oldalán a következő közlemény olvasható: "Csütörtök öt óra óta folyamatosan csörögnek a játékosok, vezetők telefonjai. Sajnos most rossz hírt hoznak a telefonálók. Néhány órája a fiatal, tehetséges játékosunk Notheisz Zoltán tragikus autóbalesetben elhunyt. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy "Noti" Szabadkáról tartott hazafelé Pécsre. Megdöbbenés és a szótlanság lett úrrá mindenhol."