Ágnes
-1 °C
2 °C

Nemi erőszakkal vádolják az Arsenal játékosát

2005.06.14. 11:19
Hétfő éjjel Rotterdamban letartóztatták Robin van Persie-t, az Arsenal és a holland válogatott labdarúgóját, akit erőszakos nemi közösüléssel gyanúsítanak.
Letartóztatták Rotterdamban Robin van Persie-t, az Arsenal holland labdarúgóját, akit erőszakos nemi közösüléssel gyanúsítanak.

Részletekről még nem tudni

#alt#
Robin van Persie
A 21 éves csatárt hétfő éjjel vették őrizetbe, de a rendőrség egyelőre nem árult el részleteket. A feltételezett cselekmény vélhetően a hétvégén történt.

A válogatott játékos tavaly nyáron került a Feyenoordból az Arsenalhoz, de az idei szezonban és korábban is voltak fegyelmezetlenségi problémái.

A holland klubban tizenhét évesen már a kezdőcsapat tagja volt, de miután összeveszett az edzőjével, majd' egy éven át nem szerepelt az első osztályban. Ezt követően igazolt Angliába, ahol zseniális megoldásai mellett durvaságaival is felhívta magára a figyelmet.

A pályán sokszor túl kemenyén

A Southampton elleni bajnokin piros lapot kapott, és Arsene Wenger, az Arsenal edzője őt okolta, amiért emberelőnyben nem bírt magával, illetve, hogy a csapat végül csak döntetlent ért el.

A sportvilágban már többször volt példa hasonló esetre, a hétvégén visszavonult bokszvilágbajnok, Mike Tyson éveket töltött börtönben nemi erőszakért, míg tavaly az angol Leicester City három futballistáját vették őrizetbe hasonló vádak miatt, igaz, őket később elengedték, vádat sem emeltek ellenük.