Ágnes
-1 °C
2 °C

Demján Sándor hozhatja Budapestre a Real Madridot

2005.06.14. 12:44
A Nemzeti Sport úgy értesült, augusztus 14-én a Puskás Ferenc-stadionban játszik gálameccset a Real Madrid. Érkezésüket a Magyar Labdarúgó Szövetségnél nem erősítették meg, de információink szerint Demján Sándor hozhatja Magyarországra sztárcsapatot.
Hétfőn hivatalossá vált, hogy augusztus 17-én Argentínával játszik a magyar futballválogatott barátságos meccset Budapesten, de nagyon valószínű, hogy három nappal korábban is világsztárokat láthatnak a szurkolók a fővárosban.

Real Madrid-Ligaválogatott

A Nemzeti Sport úgy tudja, 14-én a Real Madrid érkezik hazánkba, hogy gálameccset játsszon Puskás Ferenc tiszteletére, aki az ötvenes-hatvanas években a klub tagja volt. A meccs természetesen a legjobb magyar játékosról elnevezett stadionban lesz, vélhetően egy magyar ligaválogatott ellen.

Az NS szerint egy "futballberkekben elismert és nagy népszerűségnek örvendő" üzletember hozza Magyarországra a 20. század legnagyszerűbb klubcsapatát, információink szerint ő Demján Sándor milliárdos, a Magyar Labdarúgó Liga volt elnök lehet.

Még nem hivatalos

A szerződést a felek állítólag már alá is írták, de hivatalos helyről még nem erősítették meg a csillagok érkezését.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sajtófőnökét kérdeztük a Real-meccsről, de ő is csak annyit mondott, "az MLSZ nem tudja megerősíteni, hogy jön a Madrid", majd később ezt kiegészítette: "az MLSZ nem kommentálja a Real-ról szóló hírt".