Eleonóra
-1 °C
2 °C
Kékesi Márton
csütörtök 02:00
Kékesi Márton
Alpesi sí

Gera bűvészkedik, majd Beckhamhez passzol

2006.04.11. 17:05
A Pepsi magyar közönségnek készült reklámfilmjében Gera Zoltán a fején és a vállán táncoltatja a labdát, majd Beckhamhez fejeli tovább, Henryval is koccint. A sztráokkal azonban egylőre nem találkozott. Az angol West Bromwich játékosa álmában sem gondolta volna, hogy hat hónapot kell kihagynia, de végre sikerült a visszatérése.

A hétvégi Aston Villa elleni angol bajnoki mérkőzésen Gera Zoltán október elseje után először volt végig a pályán. A West Bromwichból ismét kiemelkedett, a mezőnyből ő kapta a legjobb osztályzatot, a Skysport kilencesre értékelte teljesítményét.

Álmában sem gondolta volna

"Még mindig nem vagyok tökéletesen egészséges, vissza kell nyernem mihamarabb az erőnlétemet, de erre kevés esély van, hiszen öt forduló van hátra a bajnokságból. Álmomban sem gondoltam volna, hogy hat hónapot játék nélkül töltök, nagyon szenvedtem abban az időszakban. De ez most már elmúlt, és már nem foglalkoztat, hogy sérült voltam" - magyarázta Gera, aki előbb hasfal- majd sérvműtéten esett keresztül, és az ujja illetve a dereka is fájt.

A felépülése után a tavaly a Pepsivel megkötött szerződésének értelmében reklámfilm-forgatáson vett részt, ebben együtt szerepel Ronaldinhóval, Roberto Carlosszal, majd miután megtáncoltatja a fején és a vállán a labdát, Beckhamhez fejel.

Oldott hangulat, túlórázás

A reklámfilm a magyar közönségnek készült - a hétvégén már látható is lesz -, vagyis a nemzetközi kampányban nem szerepel a WBA-ban szereplő Gera. A cég kommunikációs igazgatója, Barta Zsolt ugyanakkor reménykedett abban, hogy hamarosan az angol piacon vetített filmbe is bekerülhet a magyar játékos.

"Segítőkészek, türelmesek voltak velem szemben a film készítői, nagyon oldott hangulatban dolgoztunk, így ha volt is munkájuk velem a szervezőknek, túlóráztak is miattam, viszonylag gyorsan ment minden. Nagyon örültem, hogy szerepelhettem ebben a filmben, de a filmvásznon továbbra sem érzem otthon magam, inkább maradnék én a futballpályán."

Elárverezik a mezt, amelyikben szerepelt

Hozzátette, nagy élménnyel gazdagodott, még akkor is, ha a forgatásokon nem találkozott a legnagyobb sztárokkal, hiszen a munkálatokkor általában párosával vannak jelen az érdekeltek. A jelenteket egyébként stúdiókban rögzítették.

A magyar válogatott kapitánya egy különleges, nemzeti színű trikóban szerepelt a forgatás alatt, amit hamarosan a Gézengúz alapítvány javára árvereznek el, a cég pedig megduplázza a legnagyobb felajánlás összegét.

Henryval koccint Gera

Az arsenalos világbajnok francia világbajnok Thierry Henry-val mindenesetre a film végén koccintanak egyet. A hétvégi bajnokin - a West Bromwich Albion játszik idegenben - pedig egymás ellen akár meg is beszélhetik, kinek miként tetszett a forgatás.