Auguszta
-7 °C
0 °C

Játsszon Ön is a Fradi ellen

2006.09.16. 09:46
Fejenként 15 000 forintért hakniznak vidéken a Ferencváros focistái. A pénzgondokkal küzdő klub félmilliós fellépéseivel a csapat edzője szerint valójában missziót teljesít.

Ötszázezer forintért már meccset játszik a Ferencváros, írja a Blikk. Az anyagi gondjai miatt a másodosztályba számzött cspat focistái augusztusban Putnokon, a héten Kunbaján hakniztak.

Igazi profik

"Arra kényszerültünk, hogy pénzért játszunk ezeken a találkozókon, Kunbaján fejenként 15 000 forintot kaptunk" - nyilatkozta a Blikknek Kemenes Szabolcs, a fradi kapusa. A bulvárlap értesülései szerint az egyesület Kunbaján 650 000, Putnokon 500 000 forint ellenében lépett fel.

A Blikk érdeklődésére Tepszics Ignác, a futballklub sportigazgatója nem akarta beárazni a Fradit. "A Fradinak nincs ára, de jelenlegi helyzetünkben elfogadjuk azt, amit adnak nekünk" - nyilatkozta.

Régen vacsorát kaptak

Tepszics egyébként fiatalkori emlékeit felidézve arról beszélt, hogy már régebben is mindig kaptak valamit vidéki fellépéseiken. Volt, ahol pénzt, volt ahol vacsorát.

A csapat edzője, Gellei Imre más megvilágításban látja a helyzetet. Szerinte nem haknizásról, hanem misszióról van szó. A vidéki fellépések célja szerinte az, hogy "minél több szurkolót toborozzunk a csapat mellé", írja a Blikk.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!