Erzsébet
1 °C
4 °C

5-0-ra nyertek a kirabolt salgótarjániak

2008.09.29. 17:46
Kifosztották az SBTC öltözőjét a múlt héten, a játékosok cipő nélkül maradtak. Egy új támogató pótolta az ellopott lábbelit, a Salgótarján szombaton 5-0-ra győzött Egerben.

Múlt hétfőn egy diákolimpia alatt ellopták az öltözőből Salgótarján NB III.-as futballcsapatának cipőit. A klubvezetőség kedden tett feljelentést az ügyben, a kár körülbelül 200 ezer forint, a rendőrség lopás miatt nyomoz.

Ferenczi Béla, az SBTC elnöke az Indexnek akkor elmondta, a játékosok eltűnt szerelését egyelőre nem tudják pótolni, egyesület kasszája üres, a szombati meccsig biztosan nem tudnak cipőt venni a játékosoknak.

A tolvajok a mély talajra való cipők közül vittek el 12 párat, az elnök úgy gondolta, ha a hét végén esik az eső, nem tudnak kiállni Egerben.

A mérkőzés előtt azonban új támogató jelentkezett a klubnál. Az Intersport Hungária Kft. pótolta a hiányzó cipőket, és egyúttal vállalta, hogy a közeljövőben minden játékosnak újat ad.

A szombati meccsen a Salgótarján - ezer néző előtt - 3-0-s félidő után 5-0-ra győzött Egerben, a 16 csapatos Mátra csoportban nyolc forduló után a listavezető Újpest FC-vel azonos pontszámmal a második.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?