Huba
19 °C
33 °C

5-0-ra nyertek a kirabolt salgótarjániak

2008.09.29. 17:46
Kifosztották az SBTC öltözőjét a múlt héten, a játékosok cipő nélkül maradtak. Egy új támogató pótolta az ellopott lábbelit, a Salgótarján szombaton 5-0-ra győzött Egerben.

Múlt hétfőn egy diákolimpia alatt ellopták az öltözőből Salgótarján NB III.-as futballcsapatának cipőit. A klubvezetőség kedden tett feljelentést az ügyben, a kár körülbelül 200 ezer forint, a rendőrség lopás miatt nyomoz.

Ferenczi Béla, az SBTC elnöke az Indexnek akkor elmondta, a játékosok eltűnt szerelését egyelőre nem tudják pótolni, egyesület kasszája üres, a szombati meccsig biztosan nem tudnak cipőt venni a játékosoknak.

A tolvajok a mély talajra való cipők közül vittek el 12 párat, az elnök úgy gondolta, ha a hét végén esik az eső, nem tudnak kiállni Egerben.

A mérkőzés előtt azonban új támogató jelentkezett a klubnál. Az Intersport Hungária Kft. pótolta a hiányzó cipőket, és egyúttal vállalta, hogy a közeljövőben minden játékosnak újat ad.

A szombati meccsen a Salgótarján - ezer néző előtt - 3-0-s félidő után 5-0-ra győzött Egerben, a 16 csapatos Mátra csoportban nyolc forduló után a listavezető Újpest FC-vel azonos pontszámmal a második.