Dezső
15 °C
28 °C

Dragóner arccsontja két helyen eltört

2009.04.18. 21:16
Három héttel azután, hogy a Fradi-csatár Ferenczi István a BKV Előre elleni bajnokin arccsonttörést szenvedett, Dragóner Attila hasonlóképp járt. A védő sérülése súlyosabb, műtét és hosszabb kihagyás vár rá.

Dragóner Attila szombaton a Vác elleni bajnoki meccs 35. percében ütközött Varga Csabával. A vendégjátékos olyan erővel ütötte arcon a védőt, hogy le kellett cserélni, jégpakolással az arcán vonult le a pályáról, majd kórházba szállították.

Mint azt Igaz András, az FTC technikai vezetője az NBI.hu-nak elmondta, Dragóner túlvan az első vizsgálatokon, két helyen eltörött az arccsontja. „A játékos sokkal súlyosabb sérülést szenvedett, mint Ferenczi István. Elkerülhetetlen a műtét, és erre minél előbb sort kell keríteni.”

Dragóner agyrázkódást is szenvedett, a vizsgálatokat a Merényi kórházban végezték el, majd a Szájsebészeti Klinikára szállították, ahol a műtétet is elvégzik majd.

Ferenczit a március 28-án, a BKV Előre elleni meccsen kellett lecserélni. A csatár viszonylag szerencsésen megúszta az esetet, csak egy bajnoki kellett kihagynia és a Szolnok ellen már góllal tért vissza.

A Vác elleni meccset a Ferencváros 6-1-re nyerte, 13 ponttal vezeti az NB II. Keleti csoportját.