Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A liverpoolos N’Gogé az idény műesése

2009.11.10. 10:25
A húszéves csatár durván feldobta magát vesztett állásnál, a játékvezető megette. Gerrard belőtte, a vége 2-2.

Átverte a bírót a hétfő esti Liverpool-Birmingham City Premier League-meccsen David N’Gog, a hazaiak csatára. A tehetség remek kapáslövéssel szerzett vezetést, majd a 69. percben, már 1-2-es állásnál kamutizenegyest hozott össze csapatának: Lee Carsley becsúszva próbálta megállítani a francia szólóját, de sem a labdát, sem a játékost nem érte el, ellenfele feldobta magát.

Akkorát ugrott, hogy a pályáról is kirepült, és Peter Walton bíró befújta a büntetőt. A birminghamiek reklamáltak, Carsley N’Gogot fenyegette, a játékvezető adott nekik egy-egy sárgát, majd Steven Gerrard berúgta a tizenegyest.

Carsley kiborult: ”Kínosan nagy csalás volt, szégyellném magam, ha ilyet tennék. Közel sem voltam hozzá, ez egy vicc”.

A 64. percben Walton jogosan adhatott volna büntetőt a Liverpool javára kezezés miatt, de akkor továbbengedte a játékot.

Rafa Benítez Pool-menedzser elmondta, N’Gog szerint nem volt tizenegyes. ”Beszéltem Daviddal, úgy gondolja, nem volt az” – idézte a The Sun.

A meccs vége 2-2, a Pool így 11 ponttal van lemaradva a vezető Chelsea-től, utóbbi kilenc meccséből hatot vesztett, kettőt ikszelt, de a Manchester Unitedet legyőzte.