Gera Zoltán angolul viccel az EL-döntővel

2010.04.30. 15:16
A BBC-nek adott interjút a magyar középpályás a Fulham óriási sikeréről. A döntőt is meg akarja nyerni.

"Boldog vagyok, büszke, egyelőre el sem hiszem, hogy az Európa Liga döntőjében játszhatunk. Élvezem a pillanatot, és persze a fináléban is nyerni akarok. Megint megmutattuk, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a meccs menetét és fordítani" - mondta tévéinterjúban Gera Zoltán, a Fulham-Hamburg EL-meccs hőse a brit közszolgálati csatornának.

Egészen jól beszélt, a BBC riportere már a döntőről és az ellenfélről, az Atletico Madridról is kérdezte.

"Nem igazán érdekel, kivel játszunk a kupáért, Liverpool vagy Atletico, mindegy, a spanyolok persze más stílusban futballoznak, remek csapatuk van. Talán a döntő után meg tudom majd mondani, melyik lett volna a jobb" - mosolygott a magyar.

Utolsó mondatában arról beszélt, mit gondolnak a 131 éves Fulhamnél a klub első európai kupadöntőjéről: "Pillanatnyilag el sem tudjuk képzelni, mit értünk el, ezt majd csak évek múlva tudjuk felfogni".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla