Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Tevezt vinné a Chelsea Torres mellé

2011.05.02. 10:40

A Chelsea állítólag 40 millió fontot is adna, hogy Carlos Tevez, a Manchester City csatára a következő szezontól átigazoljon. A huszonhét éves argentint Torres mellé szeretnék, de nem valószínű, hogy a City tulajdonosai eladnák egy ekkora riválisnak.

Tevez csapatkapitány, a legeredményesebb góllövő a klubnál idén, még Messinél is jobban keres. A Juventusal és az Interrel is kapcsolatba hozták, a Real Madrid is érdeklődött utána, a jelenleg kölcsönben náluk játszó Adebayor árát soknak tartják, igaz, Tevezét is.

Roberto Mancini, a machesteriek edzője azt mondja, minden játékosáért küzdeni fog, aki maradni akar, de olyat nagyon nehéz megtartani, aki menni akar. "Carlosnak szerződése van, de nem tudom, mi lesz vele."

A Chelsea januárban 50 millió fontot adott a Liverpoolnak Fernando Torresért, világossá téve azt, hogy ha kell nekik valaki, azért bármennyit fizetnek, de a City anyagi helyzete nem hasonlítható a Liverpooléhoz, nincsenek rászorulva a pénzre.

A Chelsea csatársora idős, Drogba 33 éves, Anelka 32, nem ártana a fiatalítás. Torres eddig csalódás, a bajnokságban mindössze egy gólt rúgott.

A News Of The World címú lap szerint Carlo Ancelottit, a Chelsea olasz edzőjét viszont a Manchester City szeretné. A klubnál attól tartanak, Roberto Mancini jövőre visszatér Olaszországba, a Juventushoz. Ancelottit a gyenge eredmények miatt meneszthetik a szezon végén, bár a bajnokságba újra visszajöttek, de Abramovics tulajdonos a BL-t akarta idén.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!