Valér
2 °C
8 °C

Juhász Rolandot nem engedi az Anderlecht

2011.08.09. 09:19

A belga klub vezetői annak ellenére sem engedik el a klubtól Juhász Rolandot, hogy a válogatott futballistáért 3,5 millió fontot fizetett volna a skót Glasgow Rangers - írta a Nemzeti Sport.

„Nagyot csalódtunk az Anderlecht vezetőiben, Herman van Holsbeck sportigazgatóban - idézte a lap Vladan Filipovicsot, Juhász menedzserét. - Egy évvel ezelőtt, amikor Roland hosszabbított az Anderlechttel, szóban megegyeztünk a belga vezetőkkel egy összegben, amelynek fejében hajlandóak elengedni. A Rangers most megadta volna ezt, a belga vezetők mégis nemet mondtak.”

A skótok várhatóan elállnak az üzlettől, ugyanis az Európa Liga nevezési határideje hétfőn lejárt. „Hogy ezek után mi lesz, nem tudom. Továbbra sem mondtam le arról, hogy Roland Nyugat-Európába szerződjön, de ismerem a piaci viszonyokat. Úgy gondolom, a Rangers annyit ajánlott, amennyit ő jelenleg ér. Ennél nagyobb összegű ajánlat Nyugat-Európából aligha fog érkezni.”

„Néhány éve egyszer már visszautasítottuk az orosz Rubin Kazany hívását, mert egy orosz csapatért nem kívánta elhagyni az Anderlechtet. De ezek után könnyen lehet, hogy kelet felé vezet majd az út, mert valószínűleg csak onnan érkezhet olyan ajánlat, amelyre már nem mondhat nemet az Anderlecht. Persze, akkor meg majd mindenki azt mondja, hogy Juhász Roland pénzéhes.”

A 64-szeres válogatott védő hat éve futballozik a brüsszeli a klubnál, az elmúlt időszakban pedig többször hangoztatta, hogy karrierjének mindenképpen jót tenne a klubváltás.