Totti 45 évesen is a Romában játszana

2011.09.28. 11:19

Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya kedden ünnepelte 35. születésnapját. A visszavonuláson még egyáltalán nem gondolkodik.

"Nem érzem, hogy benne lennék a korban. Hogy még öt évet játszhatok? Nem, még legalább tíz évet akarok".

A játékos a blogján is arról ír, hogy nem kezdte ki az idő, még mindig ugyanúgy terhelhető, sőt, egyre több futóedzést is végez, hogy formában maradjon.

Rómában több száz szurkoló ünnepelte az utcán Tottit, az edzés után, alig tudott áttörni a tömegen autójával. A születésnapját csapattársaival is megünnepelte, honlapján már közzé is tette a képeket a buliról.

Tottinak többek között az Iráni Futball Szövetség is elküldte a jókívánságait. "Totti igazán nagyszerű játékos, és minden iráni futballszerető arra vár, hogy egy meccset játsszon végre Iránban is" - írták.

Totti a most aktív Serie A játékosok közül a legtöbb gól szerezte, 207-et, és a liga történetében is az ötödik legjobb góllövő. Az AS Roma jelenleg a 12. helyen áll a bajnokságban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla