Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Áll a bál a Chelsea-nél

2012.11.19. 11:21

A Swansea, majd a Liverpool elleni döntetlen után a Chelsea a West Bromwich-től szenvedett vereséget az angol futballbajnokság 12. fordulójában. Az utolsó hét meccséből csak hármat nyert meg. Ezzel együtt is a harmadik helyen áll, és csak négy pont a hátránya az első Manchester Cityvel szemben.

A sikertelenség már a játékosok körében is egyre nagyobb frusztrációt okoz. A WBA elleni vereség után – brit lapértesülések szerint – a csapat cseh kapusa, Petr Cech üvöltözött játékostársaival. A hírek szerint a csapat védőjét, David Luizt kritizálta hangos szóval a kapus.

Nem csak a játékosok, de a tulajdonos, Roman Abramovics is egyre idegesebb. Az utóbbi idők gyengébb teljesítményei miatt ismét napirendre került az edzőváltás kérdése a Stamford Bridge-n. A média többször emlegette már a most munkanélküli Pep Guardiola, a Barcelona korábbi vezetőedzőjének a nevét.

Di Matteo elismerte, gyengén szerepel a csapat, főleg a védelmi hibákat emlegette az olasz menedzser is. Elsősorban John Terry hiányát emelte ki, akivel sokkal magabiztosabban szerepelt a hátvédsor.

Ráadásul sorsdöntő BL-meccs vár a londoniakra. Kedden a Juventus otthonában egy esetleges vereséggel előfordulhat az is, hogy a címvédő nem kerül az egyenes kiesés körbe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek