Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Ronaldót már otthon is Messivel hergelik

2013.02.05. 11:51

A portugál futballválogatott Ecuador ellen barátságos meccset játszik szerda este. A portugálok edzőtáborába Cristiano Ronaldo kedden érkezett meg, és a Real Madrid sztárját fél perc alatt kiborította az egyik szurkoló.

A férfi aláírást akart kérni a realostól, aki inkább csomagjait szedte össze, majd elindult a bejárat felé. A drukker ekkor hangosan skandálni kezdte Messi nevét, amire már odafigyelt Ronaldo, meg is torpant, és aláírt egy labdát, miközben csúnyán nézett a messizőre.

Az esetről később meg is kérdezték. „Az emberek Messi nevét skandálják, amikor megérkezem Portugáliába? Nem akarom ezt kommentálni, kérdezzenek inkább a válogatottról. Tíz éve futballozom a nemzeti csapatban, néhány bekiabálás nem fog elriasztani. Nagy megtiszteltetés, hogy a hazámért játszhatok, és a mezt viselhetem. Amikor itt vagyok, úgy érzem magam, mintha a családommal lennék" - nyilatkozta az egyik portugál adónak.

Ronaldo nincs jó passzban, vasárnap élete első öngóljával kapott ki a csapata a Granadától, így ismét tizenhatpontos a hátrányuk a Barca mögöt.