Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

A PSG a Manchester Unitedból vásárolna be?

2013.04.16. 16:30

A PSG korábbi tanácsadója szerint a párizsi klub mindenben megegyezett a Manchester Uniteddel Wayne Rooney átigazolásáról, az angol válogatott Ibrahimović és akár Beckham csapattársa lehet.

A PSG sportigazgatója cáfolta, hogy tárgyaltak volna az átigazolásokról.

„Biztos forrásból tudom, hogy Rooney átigazolását elintézték. Jövőre már Párizsban lesz" - idézi több angol lap Michel Moulint. Úgy tudják, a katariak által pénzelt PSG egy másik manchesterit is megvásárolná, a portugál Nanit. A két játékosért összesen 40 millió font körüli összeget fizetnének ki.

Délután Leonardo, a PSG sportigazgatója nem tagadta, hogy jövőre több poszton is szeretnének erősíteni, hogy de az említett nevekkel kapcsolatos ajánlatról nem tud, mondta.

Rooney-t már korábban is hírbe hozták a PSG-vel, Ibrahimović azt nyilatkozta, ha az angol szeretne részt venni a futballvilág legizgalmasabb vállalkozásában, akkor arra Párizs a legjobb hely. A brazil hátvéd, Thiago Silva is egyetértett Zlatannal, ő is szívesen látná az angolt, aki akár David Beckhammel is együtt játszhatna, ha a klasszis hosszabbít.

A válogatott csatár távozásáról már a múlt héten is spekuláltak, miután a Marca megszellőztette, hogy az Atletico Madrid és a Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat a kolumbiai Falcaóról, aki a következő évtől igazolna Alex Ferguson csapatához. A skót edző viszont korábban egyértelműen cáfolta, hogy megszabadulna Rooney-tól.

Rooney több rangadót is a kispadon kezdett az idényben, Falcao érkezésével még nehezebb helyzetbe kerülne, a tavaly érkezett Van Persie-t valószínűleg nem adnák el. Nani szerződése jövő nyáron jár le, de az idén mindössze tíz bajnokin lépett pályára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?