Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
2 °C
8 °C

A PSG a Manchester Unitedból vásárolna be?

2013.04.16. 16:30

A PSG korábbi tanácsadója szerint a párizsi klub mindenben megegyezett a Manchester Uniteddel Wayne Rooney átigazolásáról, az angol válogatott Ibrahimović és akár Beckham csapattársa lehet.

A PSG sportigazgatója cáfolta, hogy tárgyaltak volna az átigazolásokról.

„Biztos forrásból tudom, hogy Rooney átigazolását elintézték. Jövőre már Párizsban lesz" - idézi több angol lap Michel Moulint. Úgy tudják, a katariak által pénzelt PSG egy másik manchesterit is megvásárolná, a portugál Nanit. A két játékosért összesen 40 millió font körüli összeget fizetnének ki.

Délután Leonardo, a PSG sportigazgatója nem tagadta, hogy jövőre több poszton is szeretnének erősíteni, hogy de az említett nevekkel kapcsolatos ajánlatról nem tud, mondta.

Rooney-t már korábban is hírbe hozták a PSG-vel, Ibrahimović azt nyilatkozta, ha az angol szeretne részt venni a futballvilág legizgalmasabb vállalkozásában, akkor arra Párizs a legjobb hely. A brazil hátvéd, Thiago Silva is egyetértett Zlatannal, ő is szívesen látná az angolt, aki akár David Beckhammel is együtt játszhatna, ha a klasszis hosszabbít.

A válogatott csatár távozásáról már a múlt héten is spekuláltak, miután a Marca megszellőztette, hogy az Atletico Madrid és a Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat a kolumbiai Falcaóról, aki a következő évtől igazolna Alex Ferguson csapatához. A skót edző viszont korábban egyértelműen cáfolta, hogy megszabadulna Rooney-tól.

Rooney több rangadót is a kispadon kezdett az idényben, Falcao érkezésével még nehezebb helyzetbe kerülne, a tavaly érkezett Van Persie-t valószínűleg nem adnák el. Nani szerződése jövő nyáron jár le, de az idén mindössze tíz bajnokin lépett pályára.