Sára, Márió
2 °C
6 °C

Rosszkedvű, letört a válogatott

2013.09.07. 15:20

A magyar válogatott szombat hajnalban fél háromkor érkezett meg a telki edzőtáborba a bukaresti 3-0-s kudarc után, sokan a délelőtti edzésre sem heverték ki a románoktól elszenvedett vereséget.

„A futballisták esti letörtsége reggelre sem múlt el, kimondottan rossz hangulatban indult a nap, a keret egészséges tagjai komoran ballagtak ki a délelőtti átmozgató edzésre - a szakmai stáb feladata nem ígérkezik könnyűnek, a csapat taktikai felkészítése mellett három nap alatt lelket kell önteni a focistákba" - írta az MLSZ honlapja.

A válogatottra kedden sem vár könnyű meccs, a Puskás Ferenc Stadionban fogadják azt az észt csapatot, amely ellen csak az utolsó pillanatban tudott egyenlíteni Hollandia 2-2-re péntek este. Tovább nehezítheti Egervári szövetségi kapitány dolgát, hogy többen sérülés miatt edzeni sem tudtak.

A péntek esti meccsen lecserélt Varga József és Koman Vladimir orvosi vizsgálattal kezdte a napot, húzódás vagy rúgás miatt fájdalomra panaszkodott Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos. Nem edzett Korcsmár Zsolt sem, ő szintén sérüléssel bajlódik, rá amúgy sem számíthat kedden a kapitány, mert sárga lapot kapott Bukarestben, eltiltott lesz.